1

keşke yapmasalar, oysa her birinin ne kadar düzgün ve güzel cildi ve yüzü var.
kendilerini bir de ucuz çin malı, kanserojen içeren makyaj ürünlerine mahkum etmiyorlar mı çok üzülüyorum. bir de temizleseler madem yaptın, bazısı onu da yapmıyor. sonra benim yaşıma geldiklerinde o surat berbat halde oluyor. hiç makyaj yapmadım ve cildime nemlendirici bile sürmem, ve sorunum hiç yok pürüzsüz de cilde sahibim şükür.

0

kadınlar kendini iyi hissetmek için,özgüvenini arttırmak için ya da makyaj yaparken eğlendiği ve ilgisi olduğu için makyaj yaparlar.özellikle göz makyajı yaparken zevk alan o kadınlar vardır.kadınlar makyaj yapa yapa kendini geliştirir eli alışır,gözü alışır ve bir süre sonra yapmak daha eğlenci bir hal alır.

0

yani kızlar makyaj yapabilir bu normal olan bir şeydir. ben de kadınım ve makyaj yapmayı sevmiyorum. sadece bir kirpiklerime rimel sürerim çünkü bana doğallık yakışıyor. hiçbir şekilde makyaj yakışmadı için tercih etmiyorum makyajı hani tamam makyaj yapabilir kızlar ama keşke doğal olarak bir makyaj yapsalar onlardan güzeli yoktur ama bazı kızlarımız gerçekten de abartarak makyaj yapıyorlar ve kendileri maymuna benziyor ama bunun farkında değiller. sonuçta ben de bekardım ama gene de ben sadece köprüsüne rimel sürüp çıktım dışarıya çünkü en güzeli bence doğallık diye düşünüyorum ama insanlar yapabilir özgürdür bir şey diyemeyiz kendilerini öyle güzel görüyorlardur. yani yapacak bir şey yok.

0

kendilerini daha mükemmel hissetmek için ve etrafa kendilerine güzel görünmek için yaparlar.