0

evlenilecek kişiyi bulana kadar bir sürü insanla muhattap olmak gerekiyor o kişiyi anında anlıyorsun zaten ama hemen evlenmeyi gerektirmez önce biraz tanımak konuşmak emin olmak gerekir sonra evlenmesi daha mantıklı olur.

0

böyle bir kişiyi bulmak için zaten bir süre o kişi ile zaman geçirip kafa, kültür vs. uyumunu anlamak gerekir. bu nedenle de hemen evlenmiş olunmuyor otomatikman.

0

aynen öyle birini bulursanız evlenin . hemen evlenmeyin biraz tanıyın ama . ben mesela doğru kişiyi bulursam evlenirim çünkü bu devirde iyi ve evlenilecek birini bulmak çok zor .

0

aynen öyle birini bulursanız evlenin . hemen evlenmeyin biraz tanıyın ama . ben mesela doğru kişiyi bulursam evlenirim çünkü bu devirde iyi ve evlenilecek birini bulmak çok zor .

0

bence hemen evlenılmemelı birlı nasıl bir insan olduğunu anlamamız lazım işini gücünü huyunu suyunu öğrenmez lazım her önüne gelenle evlenrse çok işimiz var tanıyalım görelim sonra evlenelim

1

evlenilecek biri bulunursa, ilk önce düşünülmeli, sonra da evlenmeli, çoluga, çocuğa karşılamalı. :)

0

bence hemen evlenilmemeli çünki o doğru kişi gibi gözüküp yanlış kişi olabilir dikkat etmek lazım.

1

evlenilecek kişi bulunca hemen evlenmemeliyiz. öncelikle bizim kendimizin evliliğe hazır olup olmadığımızı anlamalıyız. evliliğin verdiği sorumlulukları yerine getirebilirmiyiz diye kendimizi sorgulamalıyız. evlenecek kişiyede bu soruyu sorarak onunda evliliğin sorumluluklarını kaldırabilecek bir birey olduğunu öğrenmeliyiz. böyle yapmadan direkt evlilik yoluna girilirse ilerde bizi çok fazla sorunlar bekleyebilir.

0

aslında bu herkese göre değişir eğer evlenmek isteyen biri iseniz öyle birini bulduğunuz da kaçırmayın hemen evlenin. çünkü insan belli bir yaştan sonra seçici olabiliyor . fakat karşınıza öyle biri çıkmadıysa bundan emin değilseniz bence böyle bir şeye kalkışmayın. bekleyin en doğru ve en sağlıklı kararı verecek olan yine siz olacaksınız . sonuçta karşınıza da ki insanı önce tartmanız tanımanız onun size uygun olup olmadığı analiz etmek için belli bir zaman gerekiyor ki ileri de pişman olmayınız. çünkü evlilik ciddi bir şeydir evlendim oldu bittiyle olmuyor . evlilik sorumluluk isteyen bir kurum . karışmış dakika insanın da anlayışlı saygılı ve güven biri olması oldukça önemli .