0

bir insan eşini bir çok sebep yüzünden hayatını ölümle ellerinden almakta maalesef, kıskançlık krizi yanlış anlaşılmalar sinir krizi aldatma olayı ve şiddetsel geçimsizlik sonucu ortaya bu cani olay çıkmaktadır.toplumlara göre eğitim düzeyi düşük yerlerde böyle şeyler yaşanmaktadır, namus töre cinayet ne yazık ki ön plana çıkıyor ve bu böyle süregelmiş sıradanlık kazanmış değersiz olarak görünüyor toplum içinde. insan insanın canını aldığında eline ne geçiyor bilmiyorum ama vicdanın muhasebesi çok ağır bir şekilde içinde yer alacak hep.

1

psikolojik sorunlardan başka bir cevap kabul edilemez böyle bir durumda. şiddetin günümüzde sürekli arttığı bir ortamda ''seviyordum öldürdüm'' ''kıskandım öldürdüm'' gibi bahaneler kabul edilemez. kişi tedavi edilmeli. ama ben sürekli tehdit eden, ölümden bahseden ve planlanmış eylemlerden bahsediyorum. yoksa bir cinnet anında insan ne eş ne çoluk çocuk görmeden öldürebiliyor. çok anlık bir durum, herkesin başına gelebilir. o yüzden aklımıza mukayyet olmamız gerekir. unutmamak gerekir kimse sınanmadığı günahın masumu değildir.

0

bir insan neden mi karısını öldürür?
çok zorunda kalır yani birisi onu tehtid eder karısını vurmak zorunda kalır tabi işin yalanı böyle bişr şey olmaz en yüksek ihtimalle adam canidir sürekli içiki içip uyuşturucu kullanıyordu o yüzden kafa denen birşey kalmamıştır alır eline silahı sıkar kafasına.