0

eşini aldatan kimseler için hapis cezası verilmesi yerine şeriat kanunları uygulansa kimse eşini aldatmaya cesaret edemez eğer gerçekten cinsel manada eşini aldatıyorsa bir kişi recm edilerek öldürülmesi gerekir ancak cinsellik yaşanmadı isa tövbe eder ve eşi darp ederse barışırlar yapacak bir şey yok.

0

kesinlikle getirmelidir caydirici olmalidir ki kimse yapmasin yilardir miletimizin akliyla oynadilar her turlu gunaha bulastirdilar caydirici cezalar olirsa eminim ki art niyetli insanlar bunlari yaparken iki kez dusunecktir ama malesef simdiki insanlar allah tan degilde kul dan korkar olmuş

0

esini aldatan kisi bunu gizli yapiyordur kanun ciksa bile kanunun ruhu duymaz ve hep iyi halden beraat ederler :)

0

eşini aldatanlara caydırıcı ağır cezalar getirilmeli baya etkili olabilir

0

ya ne güzel olurdu gerçekten keşke böyle bir kanun gelse yani hakarete kadar kanun çıkarıyorlar da böyle ciddi bir konuda kanun çıkarmıyolar ya ben de bizim bu devleti anlamıyorum yani eğer işine herhangi bir hakarette bulunursan tazminat davası açabiliyorsun . ihanete karşı da bir kanun olabilir .çokta mantıklı olur.

0

bu konudan önce bir sürü konu var ki onlar için devlet ksnun getirsin sonra bu olay için devlet sonra kanun çıkarırsa çıkarsın. ülkemizde o kadar tecavüzcüsü, kadına şiddet edenlere kanun getirip hadım yapılmalıdır.

0

eşini aldatan insan karektersizdir. yapmaması lazım ona namusum diyorsa ,kadında helalim diyorsa bence yapmamalari lazım adaletsiz bir dünyada yaşıyoruz .ülkemiz 'de malesef adalet yok yani o kadar tecavüz ve çocukları öldüren ,tecavüz eden insanları hadım ,veya idam etmiyor eşlerini aldatan insana neden ceza verdi ki ? bence ilk önce şu tecavüzculere halletmesi lazım öyle hapiste çürüyerek olmaz herşey bedava cezaevinde bence onları hadım etsin ki onlar yasiyamasin bile .

2

neden olmasın ki. eşini aldatan bir insan bence cezaların en büyüğünü bile hak eder. hapis cezaları verilmesi de caydırıcı bir etki yaratabilir.