0

bence bunu erkek kadın diye değil de karakter olarak konuşmamız gerekiyor. eğer insan kişiliksiz ise bu hareketi yapar. ama karakteri düzgün bir insansa aldatmaz. eğer eşinden sıkıldıysa dahi bunu konuşarak o evliliği bitirir ve o şekilde başka bir kadına gider. tabii ki de sevgi zamanla bitebilir ama önemli olan kişiliğini ve saygını bozmamaktır. o yüzden karakteri ve kişiliği düzgün bir kişi eşini aldatmaz.

0

bu karakter gerektiren bi konu erkeklikle alakalı değil sadece aldatma sebepleride genellikle geçimsizlik (manevi), ilişkide sıkıntılar veya sevgisizlikden kaynaklanıyor bazı insanlar sevmesini bilmediğinden dolayı ilişkilerde böyle sıkıntılar olabiliyor

0

bunu sadece erkekler diye düşünmemeliyiz kadınlarda eşlerinin anlatabiliyor.günümüzde daha çok erkekler aldattığı için eşlerini o yüzden böyle bir algı var. erkek eğer ki kadının istediğinden çok memnun değilse o zaman başka birisiyle aldatıyor maalesef ki.eşler arasındaki uyumsuzluklar ,mutsuzluklar belli bir süre sonra daha fazla ileriye giderse bunun da sonucunda aldatıyorlar. diğer ki işyerinde veya dışarıdan güzel bir kadın gördüklerinde ondan da geri tepki gördükleri zaman erkekler daha çok bu kadınla birlikte olmak istiyorlar ve aldatıyorlar.eğer ki erkeklerin evliliği kötüye gidiyorsa artık bir heyecan kalmadıysa sevmiyorsa ,onunla olmayı aynı evde yaşamayı sevmiyorsa artık bir zaman sonra o zaman da aldatma daha çok oluyor erkekte başka bir kadına gidebiliyor.

0

erkeklerde aldatmanın birçok nedeni olabilir.kendini ispat etme, sevgisizlik, aileden gelen yanlış yönlendirmeler, erkek yapar diyerek, günü birlik zaman geçirme gibi nedenler gösterilebilir.

0

erkeklerin hepsi bir olmasa da ne olursa olsun biri ile evli iken ne bir kadın ne bir erkek aldatmamalıdır. ilgisizlik, huzursuzluk ne olursa olsun olmamalı tabi ki aldatmak.

0

genelleme yapmak istemiyorum ama erkekler doyumsuz oluyor biraz . hemen daha güzeli çekici birini görünce bir de karşılık alınca kafaları gidiyor hic düşünmeden atliyorlar. ama tabiki yapmayan da vardır. ama hiç kimse benim kocam asla yapmaz demesin her erkeğin aklını karıştırabilecek bir kadın vardır. allah korusun ama günümüzde özellikle çok yaşanan bir durum. evli bir insan olarakta en korktuğum çekindigim konudur bu .

1

karakterik bir sorunu olduğu için ve kendisine saygısı olmadığı için olabilir.

1

esi esini tatmin etmiyor olabilir,ilgilenmiyor olabilir,evde bir huzursuzluk olabilir veya kani bozuk olabilir.