0

çeyrek altın veya isim elbise ayakkabı gibi şeyler işte

0

ben de yakın zamanda anne oldum. birçok hediye geldi ve ben de giderken eli boş gitmeyi sevmem her yere eli dolu gitmek adetimdir. bebek görmesinde durumu iyiyse ve yakınsa çeyrek alınır daha sonra bez, kıyafet, battaniye, ayakkabı, meyve, tatlı gibi şeylerde alınabilir. bebek hediyeleri alınırken kıyafetlerde genellikle takım ve tulumlar daha çok alınıyor. kıyafetleri büyük almakta fayda var. mesela 3 aylık tulumlar yenidoğana oluyor bir yaş kıyafetler 5 ya da 6 aylık bebeğe oluyor. bebeğin vücuduna göre kısa sürede elbiseler küçülüp giyilmiyor. bir de bu kıyafetleri de atmayın temizce yıkayıp kaldırın başka bir çocuğa veya ikinci bir çocuğunuza kullanmak için gayet doğru bir seçim oluyor. ben el yapımı şeyler de seviyorum mesela patik, yelek, şapka gibi kendimde yaptım bunlardan bir de bazı şeylerden iki tane geliyor onların çoğunu kaldırıp ben de bir görmeye giderken kullanacağım. mutfak eşyası getiren de oluyor. kendi ihtiyacım olanları saklıyorum. o eşyaları da bir güzel saklıyorum gideceğim yerlere hediye ediyorum. bu şekilde daha iyi oluyor.

0

genellikle bizim buralarda altın götürüyorlar bebek görme günü ilan ediliyor herkes altın getiriyor altın günü gibi bir şey oluyor öyle yiyecek içecek yok

0

valla en güzel hediye bence çeyrek altın olur. en azından aile bebeğinin bir ihtiyacını karşılar. ya da bebek bezi mama kullanıyorsa mama olabilir. kıyafet zaten çok fazla oluyor. en azından işini görecek bir şeyler götürmek daha mantıklı olur.

0

çeyrek altın ayakabı buluz kıyafet bide hatıra bıraktıracak küçük bi hediye

0

bebek arabası elbise altın ayakkabı iç çamaşırı vs.vs. gibi

0

yakın doğum yapmış biri olarak bir paket bez en çok sevindiğim hediyelerden biriydi. kıyafet getirenler sağ olsunlar seneye de giyer deyip hep bir yaş kıyafeti getirmişlerdi. iyi de yapmışlar kalıplar hep yanlış bir yaş kıyafetleri ancak altı aylık çocuğa oluyor nedense bebek kalıpları çok yanlış kıyafet alacaklara büyük boy almalarını öneriyorum. küçücük ayakkabı da hoş bir hediye oluyor ilk adımını bununla atsın dileğiyle ben hep ayakkabı götürdüm arkadaşlarıma.