0

valla yeno dogum yapmis birine ve bebege hediye alinacagi zaman ben soyle dusunuyorum valla. kadin zaten yeni dogum yapmis. ona foturmek icin yemek yapilabilir. borek corek yapılıp götürülebilir. misafiri cok olacak. ikramlik hazirlamasi güc olabilir cunku. yani bebek icinde kiyafetten ziyade islak mendil, bebek bezi gibi bebekle alakali olabilecek seyleri alabilirsin. ya da direk para ver bebek icin o bile makbule gecer yani... hemen alismisiz bebek icin bir kiyafet almaya. giydirilmiyor bile cogu zaman bircok kisi kiyafet almaktan dolayi.

1

sanırım artık bebek bezi en makbule geçen hediye oluyor. ama kalıcı bir şey olsun isterseniz şimdi seçenek çok fazla. bir fotoğraf çerçevesi ya da albüm hoş olabilir. kıyafetleri çok kestiremiyorsunuz alsanız da, zaten hevesle çok alınıyor ve çok çabuk büyüyorlar. bu nedenle değişim kartlı almalısınız. anneyi de unutmamak gerekir. lohusalıkta faydalı olabilecek yiyecekler hediye götürebilirsiniz. zamanınız varsa kendiniz bir şeyler hazırlayabilirsiniz.

0

yani bebeğe bir kıyafet olabilir ama o da çok klasik olmaya başladı. onun dışında eksik neyi varsa öğrenilip alınabilir. gerçi ilk bebekse aile hiçbir eksiğini bırakmamaya çalışacaktır. yine bebekler için üretilen deterjanlar götürülebilir. malum bebeklerin ciltleri hassas oluyor. :) bebek için bakım seti hazırlayabilirsin mesela. bebe şampuanları, bebe yağları alınabilir. alınacak birşey bulamıyorsanız bir zarfın içinde para da verilebilir. çünkü bebeğin ihtiyacını en iyi annesi babasi bilir. :) :) sonra anne için gecelik, pijama takımı filan olabilir. süt yapıcı meyve sebzeyle gidilebilir. :) sonra tuğram arkadaşımız çok güzel birşey demiş. yemek yapıp götür diye. gerçekten güzel fikir. bebekle uğraşmaktan yemek yapma fırsatı olmayabilir. :)

1

anne icin kayısılı meyve suyu alabilirsiniz.
bebek icin ise bebek giysisi yıkama deterjanı veya bebek bezi en makbule geçecek şeyler olabilir.
hatta ve hatta bebek maması alsaniz anne ve baba gerçekten çok memnun olacaklardır.
anne için süt arttırıcı çay da güzel bir seçenek olabilir.

1

yeni doğum yapan kadına bi tencere yemek götür arkadaşım oğlum dört aylık niye böyle dediğimi tahmin edersin.
bebeğe de güzel bir takım alabilirsin ayına uygun kendinden eldivenli alt üst takımlardan. yanına bir de küçük patik ayakkabılardan ekle tamamdır.
yenidoğan bebek için her türlü ihtiyacını alabilirsin hepsi lazım.