0

şu devirde herkesin paraya ihtiyacı var. ama ekonominin hali ortada. işsizlik oranları ortada. ayrıca evin masraflarından kenara 2 kuruş koyma ihtimalimiz olmuyor. böyle olunca ev almak için konut kredisine başvuruyoruz. bankaların faiz oranları da ortada olunca kimse bu kadar borcun altına girmek istemiyor. her şeyi tam olan bir ev almak için çektiğin kredinin 2 mislini geri ödemek insanlar için gerçekten çok zor.

0

belli bir masrafi olmakta evlerin... malzemelerinden tut iscilerin gunluk yevmiyelerine, yemek paralsrina kadar hep masraf. son zamanlarda da enflasyonun artmasiyla malzemelere zam gelmesi, dairelerin fiyatlarini iyice ucurdu... ve dedigin gibi bu artisa gore kimse birsey alamiyor. parasi olan da birseyler alma pesinr girmiyor, bankalarda faize yatiriyor..

0

evet her yerde ev var ancak yapılan evler standart olarak daha iyi ve daha konforlu. bu kadar konforlu ve güzel evlerin maliyetinin altında kiralanması ve satılması pek fazla uygun olmayacağı için evlerin fiyatı ister istemez masrafına göre daha pahalı veriliyor. ülkemizde şu anda ekonomik krizde olduğu için ve insanlar bırakın bu evleri almaya veya kiralamayı evlerine sebze bile alamayacak bir duruma girdikleri için bu yapılan evleride ister istemez kimse alamıyor ve oturamıyor. o yüzden insanlar lahanayı bile ikiye bölünmüş bir şekilde yarım parçasını alırken ev alabilmeleri biraz daha güç hale geliyor.

0

evler bedava yapılmıyor sonuçta her şey çok pahalı london enflasyon çok yüksek arsa fiyatları arşa dayandı işçinin parası var çimento parası var tuğla parası var demir parası var her düzeneğin ayrı bir ücreti bedeli var bu yüzden de evleri satarken yüksek meblağlar talep ediyorlar.