0

bence de duy sesimizi sorumani bazı değişiklikler istiyoruz kazancımız için gerçekten yarışma çok güzel ilerliyor.

0

gerçekten ben de nedenini hiç bilmiyorum bunun 2x olmasına rağmen hala daha fazla kazanamıyorum ve biraz zam yapılması gerekiyor bence biraz daha arttırılmalı yani daha çok yarış ve değişik şeyler yapılmalı bu site için çünkü ne kadar çok uzun yazarsak yazalım aşırı bir şekilde kazanamıyoruz açıkçası ben fazla kazanamıyorum.

0

öyleydi x2 bitti yarışma geldi seni yarışmada pek aktif göremedik nerdeydin normtala keşke sende kazananlardan birisi olsaydın iyi bir yazarsın bence umarım bırakmamışsındır.

0

bu durumun nedenini bende bilmiyorum ve bu dueumun yaşanmasından çok üzüntü duyuyorum. siteye birden çok reklamlar gelince bizlerde kazançlara zam gelir diye sevinirken galiba kazançlarımız azaldı. neden böyle okdu bilmiyorum ama sorumani ekibine güvencim tam bizi hayal kırıklığına asla uğratmazlar.

1

gerçekten nedenini bende bilmiyorum. düşük kazanclar fazla üstlerinde gitmek istemiyorum. yani sonuçta yeni reklam aldılar belkim zamanla yükselirler gibime geliyor beklemekten başka çare yok bende iki kat kazançtan fazla birşey kazanamadım diyebilirm.

1

2x kazanç var ama hala kazançlar çok az geliyor. sabahtan beri çok düşük para kazandım.bence bir zam lazım artık bize o kadar emek veriyoruz.