0

bence farmasi. çünkü farmasi’nin ürünlerinin içeriği avon’a göre daha bitkisel. normal şartlarda ikisini de tercih etmiyorum avon ilk çıktığı zamanlarda daha iyiydi ama sonradan sıradanlaştı diye düşünüyorum. ama kozmetik ürünlerden dolayı cildimin yorulduğunu farkettiğimde farmasi’ye başvuruyorum. farmasi’nin yüz yıkama jellerini kullanıyorum (özellikle çay ağacı ile olanı çok iyi tavsiye ederim) veya makyaj yapacakken normal bir fondöten değil de farmasi’nin cc kremini kullanıyorum yani farmasi kullanmak için geçerli nedenlerim var fakat avon’da yok. avon’un sadece bazı parfümleri hoşuma gidiyor o kadar ben farmasi’yi tercih ederim.

0

ben daha çok avondan malzeme alıyorum. hatta nerdeyse hepsi farmasiden bir iki defa sabun aldım o kadar. avondan kendime de eşime de birçok şey aldım hepsini de çok severek kullanıyorum. bir de kampanyalı ürünler olunca daha ucuza denk geliyor.

0

ben daha çok farmasi ürünleri tercih ediyorum. çünkü farmasi ürünleri şu anda bitkisel olduğu için ve doktorla çalıştıkları için daha güvenilir olduğunu düşünüyorum. özellikle dr cevdet tuna farmasi ile kendisi hazırlıyor ürünlerini bu yüzden farmasi ürünlerini kullanıyorum ve memnun kalıyorum. duyduğuma göre avon bitkisel değil. içerisinde çok fazla kimyasal bulunduruyor bu yüzden de çok fazla kimyasal içeriyor.cildimi düşündüğüm için farmasi ürünlerini tercih ediyorum.

0

bence avon daha iyi daha guzel yapiyo parlatma etkisi var dalgali yapiyo