1

avon ya da mac hiçbirini tercih etmiyorum genelde makyaj malzemeleri çok umurumda değil, sadece kaliteli tek bir rujum vardır onu kullanırım. saba med'in ürünleri cilt ürünleri olarak bence daha iyidir. içinde en azından paraben yok. sağlıklı.

0

mac kalite olarak daha iyidir ama avon herkese her kullanıcıya her cepe daha uygundur fiyat olarak.tabii ki macte de fiyat açısından iyi ve uygun ürünler var.avona bakacak olursak birkaç şeyini inceledim fiyat ve performans bakımından iyi ürünler var gerçekten ama o fiyatlarda en iyisi maalesef avon değil.o fiyatlara ürün alınacaksa illaki farmasiden ya da gratiste ki markalardan da alışveriş yapılabilinir.mac te ise fiyat olarak çoğu insana bence pahalı gelir çünkü mesela mac te bir fondöten 150 tl ise daha ucuza yakın kaitede gerçekten ihtiyaç karşılayan fondöten bulunabilir.mac in bir ürününü biliyorum çok fazla öneriliyor ve gerçekten başka markada benzeri ya da aynısı olmadığı iddia ediliyor; far bazı. bu ürün çok fazla öneriliyor kullananlar arasında. eğer böyle benzeri olmadığı düşünülen ya da gerçekten hassas bir cildiniz ya da özel bir cilt probleminiz yoksa tek markadan özel ürünler kullanmak zorunda değilseniz daha uygun fiyatlı ürünler kullanmanız maddi açıdan yararınıza olur.

1

şu anda çok fazla bir maddi gelirim olmadığı için makyaj ürünlerine fazla bütçe ayıramıyorum. macinürünleri de avona göre çok daha pahalı olduğu için bu şu dönemde bir şeye ihtiyacım olduğu zaman ya avon'dan almayı ya da uygun fiyatlı başka markalara yönelmeyi tercih. eskiden daha küçük olduğum zamanlar sürekli olarak avon markasının ürünlerini kullanıyordum. ancak içeriğinin çok da iyi olmadığını öğrendikten sonra bu markanın kullanımı epeyce azalttım. şu anda daha doğal içerikli ürünler tercih etmeye çalışıyorum. özellikle essence markasının ürünleri bana daha iyi geliyor. eczacıbaşı tarafından üretilmiş olan bir makyaj markasıdır. o yüzden bu markayı çok daha güvenilir buluyorum artık. fiyatı da diğer markalara göre oldukça uygun.

1

ben ikisini de tercih etmiyorum hatta çogu kızlar makyaj malzemeleri ile uğraşırken benim dikkatimi farklı şeyler çeker. o yüzden kendimi erkek gibi hissettiğim zamanlarda oluyor .yani bazı erkekler bile benden daha iyi makyaj malzemelerini biliyorlar ve nasıl makyaj yapılacağını biliyorlar .ben kendimi o zamanlarda erkek olduğumu düşünüyorum .hatta keşke erkek olsaydım diye düşündüğüm zamanlar çok olmuştur. maç izlemeyi sevmem ama okullarda yapılan canlı maçları izlemeyi çok severdim cünkü o zaman daha eğlenceli oluyor.