0

daha önceden avon yaptım ama çok kazanamadım o yüzden bıraktım en çok parfümlerin satılıyor genelde online alışveriş sitelerinde satıyorlar

0

avon satışı yaparak para kazanılabilir. örneğin letgo uygulamasında bir şey satmak istiyorsanız direk avon isterseniz avon satabilirsiniz. ama aldığınız avonları sizin verdiğiniz paradan bir 50 kuruş falan daha düşüğe satın. yoksa insanlar almaz veya gidip dışarıdan alır ve mallarınızın elinizde kalır. bu yüzden dolayı örneğin 20 tl'ye avonun herhangi bir ürününü alıyorsanız, ya 19,50 tl ye yada 18 tl ye falan satın ki insanlar daha çok yoğunlaşsın ve ünlenin. ünlendikçe de insanlar sizden almaya başlayacak zaten insanlar sizden almaya başladığında da kuruş kuruş yükseltirsiniz. kar da etmiş olursunuz hem :).

0

azaldı artık avon yada ben büyüdüm bilmiyorum :) ama bizim zamanımız da baya satışı oluyordu arkadaşlarım baya para kazanıyorlardı ben cesaret edemedim öyle şeylere ama satın alırdım. şimdilerde denk gelmiyorum satış yapanlara. şu sıralar farmasi satışı baya artmış gibi görünüyor. çevremde herkes hem satıyor hem kullanıyor. bende gerçi kullanmaya başladım. güzel ürünleri var.

0

yengem avon satış temsilciliği yapıyor, müşteri bakımından bayağı çevresi geniş kazanç sağlarken pek zorlanmıyor fakat ay sonunda eline geçen kazancından memnun olmuyor.

0

yani ben kişisel olarak avon yapmış değilim ama son zamanlarda avon yapanlar baya azaldı. gelir elde etmekten ziyade çevresindeki insanlar ya ürünün geliş fiyatından istiyorlarsa ya da ürünün parasını vermeyi geciktiriyorlarsa pek bir gelir elde edemiyorlardır. ama yoksa eğer çevre genişse ve çevrendeki insanlar gelişinden istemezlerse ürünleri çok güzel gelirler bile elde edilebilir bence. ama işte bizim milletimiz indirim yaptırtmaya çalışırlar hep.