0

doğru değil tabi ki. hiçbir zaman, hiçbir yerde kimyasal maddeler sağlıklı değilir. kimyasal maddelerle ortaya konulan yiyecekler herkese zarar verir. bebeklerin bünyesi henüz daha yeni gelişirken bu kimyasal maddelere maruz kalması bebeklerin hastalanmasına hatta ölmelerine bile sebep olur. her türlü işlenen madde sağlıksızdır. hazır mama yerine ev yapımı meyve ezmesi, şehriye çorbası, meyveli yoğurtla hazırlanabilir. el yapımı besinler bebekleri hem daha iyi besler hem de birçok hastalıktan korur.

0

hayır kimyasal gıdalar tüketen bebeklerin gelişiminde sıkıntılar çıkacaktır.sadece anne sütüyle beslenen bir bebek ile arasın da farklar olacaktır.anne sütünden sağlıklı bebek yemeği yok.fakat anne sütü de zararlı olabiliyor.sebebi ise annenin tükettiği yemekler tükettiği sebzeler etler ve içecekler.çünkü annede sağlıksız beslenmez ise sütüde sağlıksız olucaktır.bu yüzden anne sütü sağlıklı olmayabiliyor.burdaki en etkili etken anne anne kendine bakarsa çocuğunu sütle besler ise sağlıklı bir şekilde çocuk büyümeye devam eder.kimyasal ek gıdaların sonucu hastalıkla sonuçlanır.

0

doğru değildir.evde kendi yaptığımız doğal gıdalarla beslemek doğrudur.olabildiğince doğal beslenmelidir ki gelişimi de sağlıklı olabilsin.