0

kisisel soru olsrak sunu nasil yapayim bunu nasil yapayim tarzi sorular hicbir zaman soeuladi. sorulsa bile anket sorulsri var ki, bu da sitede sadece bilgi sorularının sorulmadigini gosterir. yani senin yaptiklarini kimse yapmiyor sitede. azicik cevaplars gec de cevap yaz. senin sorulsrin yuzunden sureklj beyin bedava modu acik. 10 gun oldu bak. mutlu musun beyin bddava modu bu kadsr uzun surdu diye

0

zaten sorumani kişisel soru sormanıza izin vermiyor farkettiyseniz sorumani de sizce tarzında hitaplar bile kullanılmıyor. sadece bilgi ile karışık o kadar güzel yorum soruları var ki hem insanın araştırıp öğrenesi geliyor hem de gerçekten araştırdığımıza değebilecek sorular bu sorular. ama siz sanki böyle tarih kitabını açıyor ve rastgele bir sayfadan bir sürü soru soruyor gibi sorular soruyorsunuz ve böyle olunca da insanlar sürekli araştırmak zorunda kalıyor .eğer sürekli bu şekilde sorularınızı araştırarak cevap verecek olsaydık o zaman da pek fazla kazanç elde edemiyoruz hem sizin için de daha iyi olur diye düşünüyorum soru sormaktansa cevap vererek daha fazla kazanabilirsiniz.

0

size kişisel soru sorun diyen mi var?yoruma açık soru denince aklınıza o mu geliyor.hayranım anlayışınıza.

0

kisisel soru gosterebilir misin? benim bir cok sorum yoruma dayanacak soru. bu konuda hicbir sekilde uyari almadim site yonetiminden. ayrica ardi arfina soru sormak yerine artik cevaplamaya gecsen. en azindan krndi sorularina cevap ywzabilirsin. bryin bedava modu aktif olunca ne hikmetse kaciyorsun. en azindan kendi sorularina cevap ver ki su sacma sapan beyin bedava modu da surekli aktif olmasin. aktif oldugu zaman 3 gunden asagi surmuyor. ve ne hikmetse beyin bedava modu aktif olunca senin sorularindan baska soru goremiyoruz. ayrica site illa soru sor demiyor. sorular cevaplansin diye iki kati kazanc yapiyor. cevap yazabilir daha fazla kazanc elde edebilirsin. eminim sen bu kadsr soruya anca 100 tl yapmissindie ama benim istatistiklerime bakarsan brn bu istatistiklerle 100 tl yi gecmis bulunmaktayim. seni de azicik cevaplarda gorelim. hep biz hep biz olmuyor.

0

aslında sorulabilir insanların yorumlarına göre düşüncen değişebilir veya fark etmediğin şeyleri fark edebilirsin

0

haklısınız doğrudur bende katılıyorum sonuna kadar