0

ya zaten sürekli arıyor. gecenin biri sabahın sekizi hiç umrunda değil. ben rahatsız olur muyum kızıyla aram bozulur mu hiç umrunda değil. zaten kendisi nifak tohumları için baş bayi durumundadır. tek amacı rahatsız ve huzursuz etmektir. bir de arada beni arar göstermelik hal hatır sorar yapmacık şekilde, çoğu zaman meşgule atarım işim var der geçerim .

0

yani bir süre sonra insan farklı düşüncelere kapılır ister istemez. ama benim kaynanam pek beni aramaz. eşimi de çok nadir aralıklarla yeni yeni aramaya başladı. öyle pek gelip gitmez ki hatta taşındığım evimin yerini dahi bilmiyor. o kadar ilgisiz oğluyla falan. ben yine de biraz olsun oğluna sevgi göstersin ilgilensin isterdim. eşim çünkü hassas ve içinden üzülüyor illaki. ama bunu bana hiç aksettirmedi. belli etmemeye çalışır genellikle. bu yüzden yine de biraz olsun ilgilenmesini isterdim.

0

elbette rahatsız olurdum ve açık açık söylerdim derdinle niye arıyorsun bütün gün diye ra mamasını da söylerdim gerekli zamanlarda arasın sadece hatta söyledim de zaten ilk evlendiğimiz zamanlarda kayınvalidem sürekli arayıp arayıp duruyor orada ne yapıyorsunuz ne ediyorsunuz en sonunda söyledim ya bir de kocamı aramıyor beni arıyor dedim çocuğunu ara beni niye arıyorsun arayacaksan çocuğun işteyken ara konuş evimde ben huzur istiyorum yani ne zaman kaynanam arasak hocam bir kötü oluyor adam hiç gerek yok böyle şeylere rahatsızlık vermeyen evlatlarınıza. ama gerçekten arada bir samimiyet vardır eskiden kalma bir muhabbet vardır güzellikler vardır güzel şeyler konuşulacak sağ aranabilir ona hiç diyeceğim bir şey yok ama boş boş muhabbet edecekseniz hiç gerek yok yani can sıkıcı şeylere.

1

evlendikten sonra kaynanam sürekli olarak evimi arası ve ne var ne yok ne yapıyorsunuz diye sorsam bir süre sonra gerçekten rahatsız olurum ve altında başka nedenler arar hale gelirim.yani oğlunu vermiş evlendirmiş neden hala bu kadar merak ediyor ki gerçekten saçma bir hareket bence. hele ki yeni evli bir çift hep sürekli olarak rahatsız edilmek ve birilerine hesap vermek bir süre sana gerçekten can sıkıcı bir hal alabilir. yani bir de sürekli olarak neyi merak edip arayabilir ki. oğlu yaşıyor mu hala ölmedi mi diye mi kontrol ediyor.:) ya da evde herhangi bir tatsızlık olup olmadığını mı öğrenmeye çalışıyor bunu öğrenirse eline ne geçecek.eğer kaynanam sürekli olarak arayan biri olsaydı ben de bu şekilde şeyler düşünürdüm ve rahatsızlığımı da eminim ki bir süre sonra kendisine de belli ederdim.