0

çukur dizisinin bu kadar tutulmasının nedeni çok fazladır ama ben 1.sıraya kesinlikle müzikleri koyarım özellikle son 3 ve 4 bölümde gayet güzel müzikler seçiyorlar duruma uygunluğu çok fazla olan müzikler, müziklerden sonra ise tabiki erkan kolçak köstendil, ilk bölümlerdeki vartolu, şivesi karakteri , lik bölümden kahraman'ı vurmuş olması, diziye bir kitle çekti ve halen bir çok kişi vartolu için izliyor bu diziyi, başkada bir nedeni bulunmamakta bence, çukur hiç bir zaman bir kurtlar vadisi olamayacak bir dizidir, 90lardaki o mafya ortamını olabilecek en iyi şekilde anlatabilen tek dizidir kurtlar vadisi, çukur ise kurtlar vadisi izlemiş biri için aşırı yapmacık, sadece ergenleri etkilemeyi amaçlamış bir dizi gibi görecektir

0

millet mafyalı silaha patırtıya gürültüye çok meraklı aynı zamanda saçma sapan müzikler kullanılıyor bu dizide onlarda genelde sevilen isimlerin şarkıları oluyor bu yüzden de bu kadar popüler oldu ayrıca oyuncular da zaten günümüzün popüler oyuncuları.

0

çukur dizisinin bu kadar tutulmasının ve ünlü olmasının sebebi içinde aksiyon barındırdığı sahnelerdir bana göre. özellikle 1. sezonun konusu ve hikayesi aynı zamanda oyuncuların başarıları oynadıkları rolün hakkını vermeleri çukur dizisinin kısa sürede ünlü olmasını sağlamıştır. özellikle vartolu karakterinin duygusal anları hikayenin işleyiş biçimi mahallenin korunması insanların çatılarda atlaması vs. gibi konular durumlar bence çukurun sevilmesine yol açtı. ayrıca bir istanbul kabadayısının hayat hikayesini anlatıyor. herkes için ilgi çeken bir tarafı vardır eminim. müzikleri bir o kadar güzel. müzikleri de ilginizi çekmiştir illaki. yani bana kalırsa aksiyonun bol olması seyirciyi çekmiştir.