0

yani fenerbahçe'nin bu sene kötü olması teknik direktörden dolayıydı ama şimdi ersun yanal geldi. çünkü ersun yanal bizi 4 sene önce şampiyon etmişti ve sonra gitti 4 sene sonra gene geldi. bence ersun yanal'ın gelmesi iyi oldu. hani bu sene başarılı olmasak da belkim gelecek sene başarılı ulaşabiliriz. ersun yanal gerçekten de çok iyi bir teknik direktörü ben de kendim fenerbahçe'liyim fenerbahçe'nin başarılı olacağına inanıyorum. bir de böyle güzel futbolcular alsalar çok güzel olacak.

0

fenerbahçenin bu sene bu kadar kötü olması transferler.çok yanlış transferler yapıldı takım yeni kuruldu .comoli takım mühendisliği yapamadı.hoca seçimi de bana göre yanlıştı.hollandalı hocalar türkiye'de hiç başarı elde edememiş. silimani diye golcü alıyorsun hemde yılık 5.000.000 euro maliyetli adam bir gol atmış.bu takımın golcüsü bir gol atıyorsa 18 maçta gerisini siz düşünün.bakalım ersun hoca ligin ikinci yarısında takımı ne duruma getiirebilecek

0

teknikdirektör ile takımın anlaşamamasından dolayı sıkıntılar çıkmıştır ve takım inşallah yeniden dirilecek ve kendine gelicek.