0

bence pubg oyununun bu kadar tutulmasının nedeni bana göre piyasaya çıkan diğer oyunlardan çok farklı ve multiplayer,online bir oyun olmasıdır. hayatta kalma savaşları artık çok tutuluyor. pubg oyununun oyununa benzer olmaya ya da o hayatta kalma kategorisinde bir çok oyun vardır. ama pubg mekanikleri ve oyun içi optimizasyonu çok iyi bir oyun. çok oyunculu modları ve değişik haritalar olması nedeniyle çok zevkli bir oyun gibi geliyor bana. internet kafeye gittiğimde, çoğu genç masa başında pubg oynuyor. steam üyeliği alıp bende bu oyunu zamanında 60 liraya satın almıştım. şuan ne kadar hiçbir bilgim yok. bayadir bu oyunu oynamıyorum. ama isteyen varsa hesabı satabilirim. isteyene hesabı satarım.

0

adamlar piyasaya farklı bir şey sunmuşlar. bunun doğrultusunda bazen ufak tefek hatalar olsa bile piyasaya sunulan farklı ürün insanların dikkatini çekiyor. insanların dikkatini çekince indirme sayıları yükseliyor ve indirme sayıları yükselince oyun popüler hale geliyor. birde oyun beğenilirse zaten pek de söylenilecek bir şey kalmıyor. pubg'de bu şekilde popüler oldu ve insanların son aylarda en çok oynadığı oyunların en başında yer alıyor.

0

önce pubg oyunun bu kadar ünlü olmasının nedeni birçok şeye olanak vermesidir. mesela pabg oyununda takımınızda kişiyle veya istediğiniz kişiyle canlı olarak savaşa biliyorsunuz. yani takımımızda olan kişiyle strateji vererek birbirinize ve kamera açarak birbirinizi görerek nasıl savaşması gerektiği veya nereye saldırması gerektiğini söyleyerek savaşa biliyorsunuz. ve yine savaş oyunları arasında en gerçekçi olması nedeniyle bu oyun tercih edilmektedir. bir de bu oyunda mesajlaşma ve arkadaş edinmede olduğu için hem sosyal medya gibi hem de savaş oyunu gibi kullanılabilmektedir. o yüzden çok yönlü olmasından dolayı bu oyun şu anki savaş oyunları arasında en çok tercih edilen ve en çok rağbet gören bir oyundur.