0

daha iyi bir cast, daha sağlam senaryolarla ve daha iyi çekim tekniklerinden dolayı. adamlar paraya kıyıyor. ha buradakiler kıymıyor mu? kıyıyor hemde öyle böyle değil. ama özgünlük çok önemli.

0

yabancı dizilerin bu kadar çok sevilmesinin sebebi özentilikten başka bir şey değildir şahsen ben yabancı dizileri beğenmiyorum yabancılara özenilerek çekilen türk dizilerini de beğenmiyorum hatta dizileri de beğenmiyorum hepsi ahlak yoksunu hlak bozmaya yarayan saçma sapan ürünler bunlara prim vermemek lazım islam ahlakının yayan güzel yapımlar yapılmalı yapımcılar tarafından.

0

yabancı dizilerin sevilmesinin en büyük nedeni bana kalırsa, gerçekçi olmalarıdır. yani daha gerçekçi daha heyecanlı daha uğraş verici oldukları için olabilir. ora da emek görüyoruz. yabancı dizi izlediğim zaman yapmacılıklık duygusu hissetmiyorum ben seyrettiğim zaman bana daha güzel daha anlamlı ve daha gerçekçi geliyor olan olaylar olayların gelişimi hikaye ve kurgular. tabi yabancı dizilerin içerdiği hikaye ve konuda burada oldukça önemli. ben birbirini çok tekrar eden şeyleri sevmiyorum mesela daha farklı konular olduğu zaman bu tür filmler ilgimi çekiyor.