1

kesinlikle bir çok senaristin artık konu bulmakta çok fazla zorluk çektiğini düşünüyorum. aynı gün içerisinde yayınlanan diziler de bile genellikle benzer konuların işlendiğine tanık oluyorum. sanki dizilerin birçoğu tek bir elden çıkmış gibi geliyor bana. mesela şu sıralar bütün dizilerde bir morg sahnesi almış başını gidiyor. sırf bu hafta içinde bile 4-5 dizide morg sahnesini gördük. birileri kayıp oluyor ve nedense hemen bir ölüm haberi geliyor ve aile yakınları morga akın ediyor ve ne hikmetse o morgdaki hiçbir zaman kendi yakınları çıkmıyor. bunun dışında da sürekli bir kaçırılma, entrika tüm olaylar bunların etrafında dönüp dolaşıyor. dizilerdeki insanlar iki saat mutlu olsalar aylarca mutsuz senaryolar yazılıyor. sanırım türk halkı olarak biz de acı görmekten zevk alıyoruz. daha çok reyting getiren şeyler dram içerikli diziler oluyor.

0

evet gerçekten çok saçma. her dizide aynı konular var ve artık sıkmaya başladı. hiç görmedim daha farklı ve bambaşka bir sanaryolu bir dizi yapıldığını. gerçekten ne emek var ne başarı bu yüzden ben elimden geldiği kadar izlemiyorum dizileri. bu güne kadar sadece 2 filimin konusu çok değişikti. birisi poyraz karayel ve diğeri de çukur dizisi. kalanlarının hepsi aynı ve sıkıcı.

1

aaa... olur mu... milletimiz sever kimin eli kimin cebinde seklinde olan dizileri. sonra toplumun ahlaki bozuluyor diyrle serzeniste bulunurlar