0

olta, misina, yem, balıkçı çizmesi, yağmurluk, sandal ve en sonunda da tutulacak balık. daha sonra da tutumuz balığı bişirecek tüp, tava, yağ ve sevilen insanlar. ahh ne güzel olurdu şuan.. binbir zahmetle tutulan balığı mis gibi hava da sevilen insanlarla paylaşıp yemek, sohbet etmek. mesela en çirkin balığı yani iskorpiti konuşmak... ah.. ah...

0

balık tutmayı seven birisi de benim. çok balık tuttum. balık tutmak o kadar zevkli ki anlatamam. hele ilk tuttuğum balığın zevkini hiç anlatamam. balık tutmak için ilk önce bir oltaya sahip olmamız gerekiyor. oltanın yanında tutacağınız balık türüne yem almanız gerekiyor. daha sonra yanınızda balık tutmak için kova olsa iyi olur. ayrıca yem konusu önemlidir. her balık her yemi yemez. bunun için biraz araştırma yapmanız gerekiyor. balık tutmak bir zevktir. ilk zamanlar çok balık tutamazsınız belki ama usanmayınız. mutlaka bir zaman balık tutacaksınız. yeter ki azmedin. zamanla nasıl balık tutulur öğrenir gidersiniz.

0

balık tutulurken genellikle olta, sertme ve benzeri araçlardan hangisi ile tutacaksanız onu yanımızda bulundurmamız gerekir ilk öncelikle. olta ile balık tutacaksanız yanınızda solucan ve hamur bulundurmanız gerekir.