0

okul sınavlarına son gün değil bir kaç gün önceden çalışmaya başlarsanız bu sizin için daha verimli olur. yani konuları devamlı tekrar ederek çalışırsanız konular hafızanızı da daha iyi kalacaktır. ayrıca akşam yatmadan çalışmanız da daha faydalı olabilir. bilgiler aklınızda daha çok kalır. ancak sabahlamayınız. sabah kalkıpda uykusuz kaldığınız zaman yeterli verimi alamazsınız. ders çalışırken çok uzun saatler geçmemesine dikkat edin. zaman zaman ara verin kafanızı dinlendirin başka şeylerle uğraşın daha sonra konuları anlayarak okumaya çalışın.özellikle ayakta çalışabilirsiniz bu uzmanlar tarafından tespit edilmiştir ayakta çalışılan derslerin hafızamız daha iyi geldiği konuların daha akılda kaldığı gözlemlenmiştir. uyku oldukça önemlidir düzenli uyku uyuyun ve uykunuzu almaya çalışın.

0

okul sınavlarına günü gününe tekrar yaparak çalışılmalıdır. onun haricinde çok zorlanır kişi. o yüzden okul sınavlarına çalışırken düzenli bir çalışma yapılması gerekmektedir.

1

okul sınavlarına çalışma olarak sınav gününüzün bir gün öncesi çalıştığınız zaman biraz heyecan felan artıyor ya da zamanınız yetmiyebiliyor depresyon felan oluyor bundan dolayı sınav gününüzün bir kaç gün öncesinde çalışmanız lazım bence.son gün sadece bir göz atabilirsiniz üstünden geçebilirsiniz yani normalde benim bildiğim ilk sınavlar klasik oluyor yani ezber yapmanız lazım ezber olarakda mecburen baya bir okumanız lazım sürekli okuyun odaklanın ezber zaten oluyor.son sınavlarda test oluyor.test sınavlarına çalışma olarak ezber yapmanıza gerek yok benim test sınavlarına çalışmam olarak sadece okuyorum 2 kere felan okuyorum konuları sınavda sorularda zaten aklıma geliyor fakat bu kafa ile yapmanız lazım yani düzgünce okucaksınız hafızanız alıcak unutabilirsiniz normaldir hatta okuduklarınızı tekrarlayamabilirsiniz fakat sınavda o konu ile ilgili soru çıkınca direk aklınıza gelicektir beyniniz ona göre kendini ayarlıyor.tavsiyelerim bunlar sizlerinde tavsiyelerini bekliyorum herkeze iyi günler.