0

tuvalete gidip işimizi hallettikten sonra sifonun çalışmaması . :)

0

misafirliğe teyzemlere gittik yemek filan yedik işte tabi nasıl yemek su böreği yağlı yağlı böyle bir görseniz ölürsünüz heralde. neyse sonra sütlaç falan yedik ben çıldırıyorum midem bulanıyor kusucam ama utanıyorum söylemeye nasıl bir utangaçlık allahım :d neyse yedik falan üstüne çay geldi bende hemen 13 bardak içtim midem temizlensin ama işe yaramadı tabi neyse boğazıma kadar geldi artık dayanamıyorum. o sıra yattık saat 12 de yattık. ben 12 30 da kalktım bi kustum ki oda 2 metrekare ben 3 metrekare kustum hesabi siz düşünün. sonra öle böle hastaneye gittik bundan sonrası efsane ama. sıra bize geldi falan doktor çağırdı nevar diye gittim tabi ben 5 6 yaşındayım ne anlıycam doktora lak diye kustum ama efsane kustum tabi doktor bu sakin sakin kalktı. temizlikçi abla geldi sildi falan . neyse ilaç falan yazdı gittik. eczaneden aldık ilaçları eve koyulduk. eve gittim tabi karşımda kusmuklu heryeri silmek bana düştü. bozkırın yaşamı gibi ulannn. neyse öle böyle bir anıydı okurken zevk almışsınızdır inşallah. hadi sağlıcakla kalın.

0

pek ilginç değil ama anlatmak istedim.yaşım 7 fln.köyde bir komşunun evindeyiz.bir bebek vardı yaklaşık 2 yaşında ve neredeyse benim kilomun yarısı,bu ufaklığı ayağımda sallamak istedim ne yalan söyleyeyim bebek uyudu uyumasına ama işte çocukluk söyleyemiyorum da bu çocuğu alın artık kucağımdan diye.zaten ben daha çocuğum.bacaklarım nasıl uyuşmuştu anlatamam.ama çocukları halen daha çok severim. :))

0

tuvalette kiltli kaldım çok korkmuştum a q:ddd

0

evin içinde araba koymuştu a q solunun ortasında koltugunun yanına duvarı garaj yapmış sürekli giriyor çıkayor sürekli arabasını yıkıyordu içeri görmeden önce bide arabası toros a q bize sürekli arbasından basetti bişey alamadım sürekli konuştu mal

0

kızım daha küçüktü yakın bir arkadaşım beni yemeğe davet etti.sağolsun güzel hazırlıklar yapmıştı herşey güzel gidiyordu gittik yemeğimizi yedik,sohbetimizi ettik oturduk meyvemizi yedik yemeğin üzerine.en son kahve yapayımda içelim dedi tamam dedim ikimizde kahveyi seviyoruz zaten,kahveleri yaptı getirdi kızım da kucağımdaydı kahveyi elime aldım çocuk elime vurdu bir anda eline döküldü hem bebeğin hem benim allahtan bişey olmadı soğuk suya tuttuk ağlaması bile.

0

misafirlige gitmiyom ya fazla işim olmaz.

0

ben üniversiteyi kazandığım sene her gün bir akrabamızın evinde toplanıyor duk aynı kişiler ile halam teyzem kuzenlerim yengem biz bazen uzak akrabalara gidiyorduk yine aynı ekip toplanıp. başıma ilginç bir olay gelmedi zaten hepsi ilginçti gideriz ilk başta bir kahve içilir kahveleri ben yaparım kahveler toplanır kahveleri ben toplarım kısır patates salatası kek pasta börek faslına geçilir tabakları ben hazırlarım ben dağıtırım ben toplarım bir de bulaşıklar var tabi yine ben yıkarım sonra çay faslına geçilir çayı ilk olarak ben dağıtırım ama çayı biten kendi alırdı ne hikmetse bu şekilde hem eğleniyordum hem yoruluyordum hem de üniversite sınavını kazanmıştım şu an çok özlüyorum o günleri:)

0

misafirliğe pek.gitmem yani ev gezmelerini sevmiyorum
o yüzden aklıma gelen öyle birşey yok hatırlamıyorum da vardır ama.aklima.gelmedi
misafirlikte çay kahve börek dışında nasıl.ilginc bi olay olabilir
bilemedim tabi ilginç olaylar yaşanmış olabilir ama benim başıma gelmedi o yüzden bilmiyorum

0

benim ki çoktur. bir gün misafirliğe gittik kaç arkadaş ile yemek yapıldı tabi kahvaltı idi bide cay vardı ben iki arkadaşın arasında oturmuş tüm sofranın üzerinde sonra cay dolduruldu ama seker sırası bi turlu bana gelmedi arkadaşlara ceker diyorum uzatmiyorlar utanıyorum çekerse istiyeyim bekleye bekleyen bi turlu seker bana gelmedi hatta yetişmedi bile bu arkadaşlar kendince saka yapıyorlardı ama çayı sekersin içtim. mecburi yoksa kahvaltıyı caysiz iyemiyorum.. burada sesleniyorum siz siz olun boyle sakalar yapmayın ogün en sinirlendigim gün idi . bir günde misafirliğe gittik tam evin içine girecektir ev sahibi köpeğini bize saldırttı sansa ki kapı yaninda idik hemen kapıyı kapattık. bir gün gene misafirlikteyiz mevlit var her kes yedi kalktı ben kaldim ki baktım biri demesine mi sen ne acsin o kadar kişinin içinde sanki kaynar su döküldü üzerime o kadar utandım. siz siz olun arkadaşlarınızı yemekte mahcup etmeyin lokmalar ini saymayin. bir gün gene o kopek bize gelen arkadaş ile birlikteyiz gene misafirliğe gittin birinin evine gene kopek bize gelmesin ama bu sefer arkadaşın ayağını ısırdı hafiften ki sansa kopek sahibi orda idi ki hemen modahale etti yoksa halimiz perişan idi. bir günde bir arkadaş ile onların evine gittim misafirliğe yaz ayı çık sıcak deli olacak eriyecek sıcaklık vardı bi baktım arkadaşın babası bize cay yap getirin dedi bende cay mi bu sıcakta o kadar yorgun ve terlenmisiz cay mi bari soğuk birşey olsun ki içiniz isinsin dedik cay geldi ve bize bu lafı dedi " sıcak sicagi yener siz için bakin ne kadar serin olacak için terin kalmiyacak" cidden ictik cok faydası vardı. siz siz olun sicak havalarda sıcak şeyleri tuketin bakin ne kadar serin oluyor. desem benim misafirlik ile anılarım hatıralarım cok say say bitmez. cok utangaç olduğum için hep misafirlik te ac kalirdim . onun için misafirliğe cok gitmek istemiyorum ama gene bazen gidiliyor.

0

hatırladığım şey şu: misafirlik için gittiğimiz eve yarım saat,bir saat sonra vs. başka bir misafirin habersiz ya da o zaman içerisinde haber verip gelmesi durumu hatta o misafirlerin iki tarafında tanıdığı misafirler olması durumuda mevcut oluyor bazen. bu durum ise ilginç olduğu gibi kötü bir durumda bence çünkü misafirliğe gittiğin yerde bir başka misafir ile bulunmak her insanı açacak bir durum değil ve benim içinde öyle bir bu. o kalabalık ortam olsun, herkesin yaptığı farklı muhabbet olsun, rahat olamama durumu olsun insanı gerebiliyor böyle ortamlar olduğunda.

0

misafirlikte başıma gelen en ilginç olay kalmaya gittiğim misafirlikte dönüşte evi bulamamıştım.

0

merhaba ben küçükken misafirliğe gittiğimde korkunç ve ilginç bi durumla karşılaştım misafirliğe gittiğim evde çocuk bilgisayarı açtı ve sonra bi video açtı iki farkı bul dedi ben videoyu izliyorum. odaklandım sonra aniden yaratık çıktı ben çok korkmuştum beni korkutmaya çalışmıştı galiba :)

0

küçük çocukların oynadığı ucu sivri bir oyuncak varmış yerde. yanlışlıkla ona bastım ve ayağım kanlar içinde kaldı.

0

bir keresinde 7- 8 yaşlarında iken bir akrabamıza akşam oturmasına gitmiştik onların çocukları vardı yaşları 15-16 falandı otururken korkunç hikayeler anlatmaya başladılar işte cinler şeytanlar vesaire bir süre sonra odadaki perdelerin sallanmaya başladığını gördüm ve bunu bana gösterdiler sonra benim kalbim çarpıntı yapmaya başlamış bende değişiklikler olduğunu fark ettiler çünkü, annemler beni hastaneye götürdüler kalbim anormal düzeyde çarptığı için sonra sordular bana bir şey mi oldu diye ben de konuştuklarımızdan bahsettim tabii ev sahibinin çocuklarına bayağı bir kızıldı küçücük çocuğa niye böyle şaka yapıyorsunuz diye niye böyle şeylerden bahsediyorsunuz vesaire sonrasında da perdenin kalorifer peteğinden sallandığını anladık böylece bir korkunun daha üstesinden gelmiş olduk ama çok kötü bir anımdır hiç unutmam yani hem rezil olduğumu hissetmiştim her ne kadar küçük olsam da, hem de bayağı korkmuştum hala daha bu tarz muhabbetleri hiç girmem

0

başıma gelen kötü bir olayı anlatmak isterim. antalya'dan istanbul'a yeni taşındığımız apartman gerçekten iyi insanların olduğu ve çoğu zaman apartman sakinleri terasta toplanıyor,herkes bir yemek yapıp getiriyor beraberce yemek yiyip sohbet ediyorlardı.kapı komşumuz nermin abla bizi misafirliğe davet etmişti ikram olarak patatesli börek,kaşarlı mini poğaça,ıslak kek,çay ve truff vardı. nermin abla gerçekten çok tuhaf bir kadın gibiydi,ilk başta ondan çok korkmuştum. gözlerini altı saniyede bir açıp kapıyordu,sanırım tiki vardı.annem ondan mahalle ve semt hakkında bilgi alıyordu ancak nermin abla gereksiz samimiyet kurmaya çalışıyordu sürekli aynı bir taksi şoförü gibi.sürekli internet ve bilgisayar konularından bahseden nermin ablanın bir de oğlu vardı. oğlu asosyal,utangaç,bilgisayar bağımlısı biriydi.bize gelip de bir hoşgeldiniz dememişti ve odasından çıkmıyordu.nermin abla oğlunun 3 yıldır böyle olduğunu ne kadar doktora götürse de bir çare bulamadığını söylüyordu.nermin abla anneme bir teklifte bulunmuştu gelecek ay onların internet sözleşmesi doluyormuş ve bizim de evimizde henüz internet yoktu.yeni alacakları interneti yarı yarı ödeyerek bölüşmeyi teklif etti. annem ve babam net bir cevap vermemişti. evimize döndükten 2 saat sonra apartmana polisler geldi.neriman ablanın oğlu berk'i götürdüler. bilgisayarına çocuk p****su indirmiş. ben o an şok oldum, daha birkaç saat önce evinde oturduğumuz,yemeğini yediğimiz insanlar bize ortak internet teklifinde bulunan insanlarla aynı insanlar. bunu düşünerek 3 gün uyuyamadım sonrada antalya'ya geri döndük olay olalı 8 yıl olmuş bu arada. (2010)

0

ben bir gün misafirliğe gittim ,gitme sebebim ev almışlardı gittim ev sahipleri ,ama malesef gittiğim eve aldığım hediyeyi unutmuş getirmemiştim ,mahcubiyetle o akşamı geçirdim ama çok sıkılmıştım ,eşim dediki hediyelerini verdinmi ben veremedim dedim ,ertesi gün sabah gidip verdim ,güle güle oturun dediim.

0

hahaha :)
küçük yaşımda yen ievlenmiş bi akrabamıza gitmiştik
çok küçüktüm ve sürekli hasta oluyordum bu yüzden altıma kaçırıyordum.
uyuya kalmışım orada saat 00.00 civarlarında :d
altıam kaçırmışım ve uyumuşum orada çok utanmıştım :)
- 2 . olayımda sureklı gıttığimiz bi akrabam vardı annem işteyken oraya gırderdım
krokutucu filmler izlerdik ve gene öyle bir gundu dabbe izliyorduk sanırım.
o ara kapı öyle bir çaldıki herkes korkmultu :d

0

sakar olduğum için heran hersey olabilir diye düşünüyorum.bir keresinde komşuya gitmiştik ben araba kullanmasını öğrenmek istiyordum dedim ki bana öğretin .neyse arabayı aldık o günde şansımıza hava kapalı neyse biraz ilerledik ben gectim sürücü koltuğuna tabi havalı havalı sürüyorum . neyse bir tur attim iki tur attım üçüncü tura dönecem dönemedim arkadaş sağa dön diyormuş ben sola dönecektim napıyon sen demeye kalmadan arabayı tarlaya soktum neyseki ordaki duvara çarpmadım .sonra arabayı tarladan çıkaramıyoruz gaza basıyor arkadaş çıkmıyor araba bide emanet ben kokrmaya başladım arabaya bişey olacakta babesı kızacak diye. neyse başka bir arkadaşını aradı adam açmadı bende ufak bişeyim arabayı itemiyorumda. araba çıkmıyor çamur baya lastiklere yapıştı.ben o korkuyla orda çalışan çocuklar vardı gittim onlarları getirdim kız halimle bide arabayı ittim araba büyün çamuru üstüme boca etti neyseki çıkardık arabayı ondan sonra daha araba sürmeyi denemedim.ama traktör sürüyorum hatta orada bir uçurum var korka korka sürüyorum. bir keresinde bisiklet kullanmayı bılmiyordum küçüktüm ablam gayet iyi sürüyordu. bende dedim yokuştan iyi gider .sen öylemi diyorsun dediler beni yokuşa çıkardılar amcamla ablam beni bisiklete bindirdiler yokuş aşağı gönderdiler bende bilmiyorum bisiklet nereye ben oraya bisiklet uçuruma yöneldi bende beraber bisikletle uçuruma doldum amcamgilde demiyor bisikletin yönünü çevir diye öyle arkamdan bakıyorlar.neyse ben cukura doldum çenem taşa geldi ben ağlıyorum ablamgil gülüyorlar. çenemde hala iz kaldı bisiklete binmeyede korkuyorum artık .bana kullanmayı öğretmediler bende yavaş yavaş sürüyorum yine biryerlere dolmayım diye

0

bir gün arkadaşlara yemeğe gittim tam sofra kuruldu bunlar müzik açtı dans etmeye, horon tepmeye başladı ben şok oldum öylece kaldım arkadaşım dedi bizde adet böyle oynamadan yemeyiz ayağa kalk başta tuhaf olduğu için yok ben oynamam dedim ısrar etti kalkım her neyse oynadık falan ben hala şok içerisindeyim ailecek deli sandım bunları bir yandan oynuyorum bir yandan diyorum bende deliyim aslında niye bunlara uydum şimdi sonra tam sofraya oturduk hep beraber bunlar dedi ki misafirimiz şarkı söylesin yemeğe başlayalım ben ne şarkısı dedim arkadaş buda adet kanka dedi, ben yine şok oldum kalkıp gidecektim hepsi güldü meğersem trolmüş bende çok komik dedim kalktım ayağa ters yaptım (iyi rol yaparım) bunların yüzü düştü annesi diyor ki oğlum arkadaşın şaka yapmak istedi bizde kırmadık bende dedim ki bende şaka yapmak istedim hadi afiyet olsun. çok tuhaf ama maalesef yaşandı aklımdan çıkmıyor.. teşekkür ederim arkadaşım ve ailesi..