0

misafirlige gittigimde karsilastigim en ilginç olay mi şöyle anlatayım. öğrenci iken arkadaslara yemege davetiydim. bende hazirlanip gittim ve en sevdiğim ayakkabimi giydim gittim . eve dönecek iken çıkışta ayakkabimi bulamadim. birileri ayakkabımi almisti. bende etrafa bakınırken karsi komsuda benim ayakkabimi gördüm demek bunlar almis dedim. bende yere çömelip ayakkabıyı tam giyerken kapi açıldı bir adam dışarı çıktı ayakkabısını çaldığımı düşündü. bağırıp cagirdi. kavga edecektik nerdeyse . ben onu hırsız belledim o da beni hirsis belledi. gel de bu işin içinden cik ben adama durumu anlatıyorum. adam polisi arıyor. ve polis gelir. bizi alir karakol a götürür. ben ayakkabimin çalındığını komiser beye anlattım komiser bey de dinlemedi beni . meger bizim arkadaşlar ben orda kalayım diye ayakkabimi saklamışlar. ama iste sonradan öğrendim . bir gun nezarethane de misafir ettiler beni . başıma gelen olay buydu . bos yere nezarethane de yattik iyi mi :).:)

0

inanılmaz kötü esprilerin üzerine bir de çaydanlık dökülmesi şakasıyla karşılaşmam ve akabinde bu saçma abuk sabuk şakayı çok sevmişim gibi gülerek karşılamam.

0

hem ilginç hem de biraz komikti bir yakınımızın evine misafirliğe gittik sohbet edip çay içiyorduk daha sonra ben lavaboya gitmek istedim bana lavaboyu tarif ettiler evi bilmiyordum lavabodan çıktım salona giderken birden ayak bileğimde haifi bi sancı hissettim ki bir de baktım ev sahibinin süs köpeği ayağımı ısırma değil de dişleriyle sıkı sıkı tutuyor beni orda tutmaya çalışıyor bi yandan da hırlıyor ben seslendim o anda imdat bülent abi diye ısırcak diye panik yaptım bi de kuduz aşısıyla uğraşmıyım diye sonradan bülent abi geldi ben de bi yandan köpek ayağıma bağlı yürüyorum salona doğru sonrasında bülent abi köpeğe kızdı bırak oğlum diye köpeğe zarar vermek de istemiyorum süs köpeği ufak tefek bişey köpek biraz ısrardan sonra bıraktı beni

0

misafirlikte başıma gittiğim yere aç gitmiştim ev sahibi bana açmısın diye sordu bende aç değilim dedim aç misin diye sorulur mu ben anlamıyorum öğlen geldiysem öğle yemeği hazırla aksam geç değil ama tam yemek saati geldiysem yemek hazırlanır benim bildiğim hep bana mı denk gelir gittim yerde çay koyimmi diye soruyor ev sahipleri bu nasıl bir soru ben nasıl çay koy dim ben diyemem ne zaman böyle sorular sorulsa ben hayır koyma derim neyse sadete gelelim çok acikmistim mutfağa gittim ev sahibi lavabodaydi bişeyler ağzıma atarken ev sahibi geldi ve çok utandım.

0

bir ramazan ayında iftara gitmiştik yemeklerimizi yedik evdeki kediler zaten bir rahat vermiyorlardı sonra bu kedilerden biri geldi benim kucağıma kondu sevdim okşadım ondan sonra sinsi bir koku yayıldı odanın ortasına doğru millet bana bakıyor ne yaptın diye yav dedim saçmalamayın kedidir yaptıysa o yapmıştır neyse ki ev sahibi dedi bizim kedi biraz yapar öyle şeyler öyle kurtuldum

0

iş arkadaşimin evine iftar yemegine davet edilmiştik.yemek çay derken muhabbet esnasinda arkadaşimin eşi patavatsiz bir şekilde iş yerinde yeterince muhabbet ediyorsunuz zaten burda ne muhabbeti bu kadar diyerek bizi evden kovmaktan beter etti.biraz kalabalik olarak tüm mesai arkadaşlari ile beraber gitmiştik utanarak çiktik gittik.baska bir olayda çay servisi yapiliyor.çay içilip bittikten sonra ev sahibi çayı tazelemiyor.onun eşi bir kaç defa uyarmasina ragmen yine ayni davranişta bulundu.bende içmiyorum elinize saglik dedim çiktim

0

yemek yenirken su istediler ben bardağı uzatırken adamin kafasina dökmüştüm o da bilerek yaptigimi sanarak laf atmisti

0

bir keresinde misafirliğe gittiğimde baska bi misafir daha vardı yemekten kalktığı zaman sofraya düşmüştü.acaip gülmüştük.

0

her misafirlikte mutlaka yaşamak istemediğim şeyler olur. yırtık çorabı misafirlikte farketmek yada misafirlikte sessiz bir anda karnın guruldaması ve herkesin sana odaklanması bu soruya verebilecek yüzlerce cevabım var ama en kötüsü şu şekildedir; misafirlikte ishal olarak tuvalete çıkmak...

0

en ilginc olay misafir sahibinin kucuk kizi ustume etmesi olmustu

0

yatılı gittiğim bir misafirlikte yuvarlak taraklar varsa onarsan vardı onu saçımıza dolamıştık kuzenimle.

0

7-8 yaşlarındayken misafirliğe gittik tuvalete girmek istedim pat diye kapıyı açtım evin büyük oğlu tuvaletteydi utanıp içeri geçtim sessiz sessiz oturuyorum eve gidene kadar kimsenin yüzüne bakamadım keşke kapıyı kilitleseydi

0

ben bu soruya cevap vermek istiyorum. biz bir gün ailecek hatta geniş aile olarak bir komşumuza misafirliğe gittik. gittiğimiz kişi de aslında akrabamız. neyse velhasılı eve vardık oturduk. çay falan içtik. derken sohbet muhabbet derken tam meyve yeme zamanı gelmişti yani biz kalkalım demistik. ama ev halkı durun biraz daha meyve yeriz dediler. neyse biraz daha duralım madem dedik. derken sohbet tabi hala devam ediyor.
evin küçük çocuğu annesine tuvalete gitmesi gerektiğini söyle anne de tamam dedi ama hala muhabbete bizim le devam ediyor. galiba o esna da çocuğunun biraz daha duracağını düşündü. neyse biz muhabbete devam ederken küçük kiz bir sefer daha anne tuvalet dedi ve olduğu yere oturu verdi. ve tahmin edeceğiniz gibi olduğu yere altını ıslatı verdi. şimdi diyeceksiniz ki bunun nesi garip de buraya yazdım. haklısınız bu garip olan tarafı değil zaten çocuktur normal her şeyi yapabilir.
gelelim garip olan kısmına çocuk olduğu yere oturur oturmaz öğle yüksek bir ses le millet irkildi ki çünkü çocuğun annesine onu dediğini kimse fark etmedi. çünkü böyle sessiz ce söylemişti. ben tabi yanların da olduğum için fark ettim. neyse millet öğle bir korktu ki kim bağırdı diye bir kaç saniye orada ki herkes afalladı yani tabiri caiz ise, neyse herkes yavaş yavaş ne olduğunu çözerken bir de baktılar ki evin annesi bağırmış. neymiş efendim çocuğu altına yapmış. sanki o dakikadan önce öğle bir şey yaptığı ni bilmiyor du ve ilk orada öğrendi. neys e vay efendim hali gitti. vay efendim her yer battı, vay efendim çocuk nasil yapar bunu falan, bir de hem bunu diyor hem de elini yüzüne götürerek kapatıyor allahım falan diyor. neyse evin babası geldi direk çocuğu banyoya götür du falan üstünü çıkarmış sonra yıkamış falan.
getirdi tekrar sonra da ne yaptı biliyormusunuz. o çocuğun ıslattığı halıyı elin de ki bezle bir güzel sildi. şimdi bunları da yapabilir diyorsanız eğer benim şaşırdığım konu babası çocuğu götür du hadi bari sen de kalk halıyı sil. evin annesi bizimle berber söyle ne söylene oturdu taki adam getirdi çocuğu sonra halıyı sildi kalktı yine tabi hala söylenmeye devam ediyor. gitti mutfaktan meyveleri hazırladı getirdi. ben de dedim bari kalkmasaydın onu da kocan yapardı aslında dedim. ama tabi içim den. neyse bana çok farklı geldi. bu olay, belki size normal gelmiş olabilir.
eğer normal gelmiş ise kusuruma bakmayın. benim aile de gördüğüm iş paylaşımı böyle değil onun için de farklı gelmiş olabilir. ben anadolu nun ucra bir kösesin de yetişmiş bir çocuğum, yanlışım varsa da affola ama bu kadar da olmamalı yani. hadi hepsine bir şey denir de o bağırma neydi milletin afedersiniz ödü nü bir taraflarına kattın. ne bileyim işte bana farklı gel di. hadin herkese kolay gelsin.

0

telefonun çevirisi yanlış çevirmiş kız o kadar iyi değil tuz o kadar iriydiki şeker sandım olacaktı klavye azizliğine uğradım yine :)

0

misafirliğe gitmiştim komşumuzun oğlu kahve istemişti ben de kahve yapıyorum ama şeker yerine tuz atmışım ama bilmediğim bir yer olduğu için bir de kız o kadar iyiydi ki şeker zannedip atmışım ondan sonra öyle yapıp götürdük sonra bir baktık ki olan koştura koştura bu ne diye bu ne diye bağırıyor sonra tükürdü falan böyle lavaboya beğenmedi sonradan fark ettim tuz kattığımı. :)

0

bu her misafirlikte oluyor genelde cay mi kahve mi diye soruyorlar.kimimiz cay diyoruz kimimiz kahve.. yok yani ev sahibi sadece cay alir misiniz veya kahve alir misiniz diye sorsa boyle bi sorun kalmayacak.her neyse atiyorum 3 cay 2 kahve istediler diyelim.. hem ekstra masraf hem ekstra zaman israfi bazen bu turlere sinir oluyorum :)

0

misafirliğe gittiğimde başıma gelen ilginç olay çok kötü bir şekilde halıya çay döktüm. daha sonra bir kovada su ile bez getirdiler.ben de ben silerim dedim daha sonra kovadaki suyu da döktüm.

0

yakın zaman da başına gelmiş bir olay bundan yaklaşık on gün önce komşumuz hastaydı ve hasta ziyaretine gitmiştik kadın çok hasta ve ölüm döşeğinde diye biliyorduk içeri girdiğimizde ise herkes ağlıyordu kadın vefat etti diye çok üzüldük ve oturup dua okumaya başladık daha sonra bir kadın elinde tepsiyle önüme bir şeyler uzattın ben de istemedim kadında al al diye ısrar edince kafamı kaldırıp kadına baktım ve aniden çığlık attım elinde tepsiyle bana bir şeyler uzatan kadın öldü sandığımız komşumuzdu .meğer kadının oğlu trafik kazası geçirmiş ve yoğun bakımdaymış gerçekten geçirdiğim o ben tuhaf misafirlikti.kadını karşımda görünce deliye döndüm hayal sandım :))

1

bundan yaklaşık 5 yada 6 sene öncesiydi.biz anneannemlere gitmiştik ve o gün de herhalde bayram günü ziyareti için gitmiştik.bizim anneanne tarafı da baya geniş bir zürriyet olduğu için ev tıkabasa doluydu ve biz bir köşede oturduk.ve sohbet muhabbet derken teyzemler geldi ve onların yaşlı kesimleri de bayram ziyaretine gelmişti.herkes tokalaşırken birden biri gelip elimi öptü ve ben şok oldum.şaka yaptığını sandım ama adam gerçekten ellerimi öpünce babama sordum bu adam niye böyle diye ve babam bana o adamın bir çocuğu öldüğü için gördüğü bütün çocukların elinden öptüğünü söyledi ve bu durum benim çok zoruma gitti ve ben o bayramı hiç unutamadım.şu an 19 yaşındayım ve hala o 12-13 yaşlarındaki o masum halimi hiç unutamam çünkü şimdiki şeytanlıklar kafamıza bulaşmış.dışarıda yardıma muhtaç kimi görsek yalan söylüyor deriz ama belki de onun gerçekten yardıma ihtiyacı vardır diye düşünüyorum.ne olur eski masumane çocuksu halinize dönünde dünyayı daha iyi bir hale getirin ve öldükten sonra arkanızda iyi birer eser bırakın.

0

misafirliğe gittiğinde başıma gelen en ilginç olay özellikle gittiğim yeri sevmiyorsan kaçmak için yaptığım uydurma davranışlar çok komik oluyor bence