0

sivilceli cildimizi temiz tutar isek çabukça yok olabilir ayriyeten cildimiz yağlı ise sürekli sabun kullanmadan saf su ile yıkamalıyız ve cildimize uygun kremler kullanmalıyız

0

sivilce izlerini geçirmek çeşitli kremler yani ilaçlar bulunabilir. doktor tavsiyesi ile bu ilaçlardan kullanabilirsiniz ve bu ilaçlar cildinizi soyarak cildinizdeki izlerin gitmesine yardımcı olabilir.

0

sivilce izlerinin giderilmesi için çeşitli doğal yollar ve çeşitli ilaçlar bulunmaktadır. doktorunuzun bilgilerine başvurmanız durumunda size cildinize uygun ilaçları önerecektir. eğer doğal yollar ile çözümleri denemek istiyorsanız internette bununla ilgili birçok makale bulunmaktadır ama bana soracak olursanız güvenilir bir aktarın bilgilerinden faydalanın ve onun önerisi doğrultusunda doğal çözümler uygulayınız. bu arada gül suyununda sivilce izlerini götürmek konusunda etkili olduğu bilgisine sahibim. zaten birçok kişi bunu size belkide önermiştir. orasını bilemem ama denemenizi tavsiye ederim. ayrıca geçici çözüm olarak fondoten veya benzeri bir makyaj malzemesi kullanabilirsiniz.

0

sivilce izleri izin genişliği ve derinliğine bağlı olarak deri ve derialtı dokuların kendini yenilemesiyle geçebilir. büyüme döneminde tüm vücut gibi deri de kendini çok çabuk yenileyebilir. fakat belli bir yaştan sonra bu yenileme olayı o kadar da kolay olmuyo. böyle durumlarda derinin kendini yenilemesi için bazı işlemler uygulanabiliyo. mesela küçük ve derin olmayan izler kimyasal peelingle ortadan kaldırılabiliyor. fakat bazı sivilce ve yara izleri derin olduğunda cilt bakımı, peeling vb uygulamalar izin yok edilebilmesi için yeterli olmuyor. böyle durumlarda deri altına iğnelerle verilen vitaminler "dermapendi adı yanılmıyosam" cildin kendisini yenilemesini sağlayabiliyor.

0

sivilce küçük yaşta veya büyük yaştata çıkabilen bir cilt olayıdır alternatif tıpta artık bunları tedavisi olabiliyor ama şimdilik krem olarak sağlık ocağında doktorlara danışarak olabilir alternatif olarak lazer olabilir eskiden veya şimdi günümüzde bitkisel karışımlar olabilir

0

öyle artık alternatif tıpla çaresi yok bu sorunun ama günümüz modern tıbbında cildi jiletle kesiyorlar ve sonra da kişinin kendi kanını cilde sürerek bir nevi kök hücre tadevisi diyorlar bu uygulamaya izler yok ediliyor. tahmin edersiniz ki bu işlem baya pahallı bir işlem. çok yakın bir arkadaşım bundan 3 yıl önce bu uygulamayla yeni yüz sahibi oldu desem yeridir. kız biran da değişti gözlerimize inanamadık e bonus olarakta kısmeti de açıldı. ünlülerden bu sorunu yaşayan ve bu sorunu yaşadığı bilinen çünkü aşikar bu durum bu sorun bir isim vardır o da izel o da bu işlemle yeni yüzüne sahip oldu. allah her ikisininde bahtını açık etsin.