0

gerçekten çoğu zaman detaya takılmayabiliriz. kadınlar çok yönlü düşünür ve düşünce yapımız biraz farklıdır. aynı açıdan çoğunlukla bakmayız. biz tek yönlü bakarken sizin çok yönlü baktığınız olaylarda tartışmalar olabiliyor

0

bu erkek, kadın değil değişir bence erkeklerden detaylara takılan kişilerde vardır. bazen detaylara bakmak iyidir bazen takılmamak daha iyi oluyor. insan nasılsa öyle gider işte en iyisi odur.

0

demekki böyle gidebiliyor ki yaşıyorlar bu şekilde yaşamaya devam ediyorlar. erkeklerin bu kadar düz mantık olmasına bende şaşkınım açıkcası ama bu onların yaratılış biçimi belki de. veya çok fazla düşünmemesinden ya da çok rahat olmasından kaynaklanıyor olabilir.genel onalrs düz bir bakış açısına sahip olabiliyorlar çok yönlü düşünmediklerini zamanlar olabiliyor. belki de bu onların yapısıdır. yani hayatın akışı böyledir. onların yaratılış biçimi böyledir bilemiyorum ama her erkektw düz olmuyor bence değişkenlikler vardır muhakkak belki çoğu düz olarkabakıyro o şekilde görebiliyor olabilir ama.

0

her erkek bir değil umursayanlar var detaycı olmayanı var

0

hayat onlara güzel bence. kadınlar gibi detaylarda boğulmuyorlar. bizde kendimizi paralıyoruz anlamak ve anlaşılmak uğruna. karmakarışık bulduğumuz şeylerin çok basit açıklaması yapılıyorken bile emin olamıyoruz. düz insan gayet iyi, gider böyle gitsin yani.

0

erkekler detaylara takılmaz çünkü işlerine gelmez.

0

yine de bu soruda da genelleme yapmamak lazım ise de, beyinlerinin kullandıkları yönüyle ilintilidir ama insan insandır kendini geliştirip detayla da ilgilenmesi gerekiyorsa bunu yapmalıdır tabii ki. allah akıl vermiş.

0

her erkek aynı değildir bence ama evet eşimde öyle birde hallederiz kelimeleri var hastayım o kelimeye hep hallediyoruz ama halledilen birsey yok.

0

erkekler beynin sağ tarafini kullaniyor daha cok mantik, hesap kadinlar ise beynin sol tarafını kullanıyor daha çok duygusallık ve detaycilik oluyor.

0

erkekler detaylara takilmaz derken? valla buna ben dahil degilim.ben detaylara cok takilirim hatta takilmayi da severim.:)