0

evet ben kendimi bulunduğum yere ait hissedemiyorum bir türlü. nereye gitsem ne yapsam snaki orada değilmişim başka bşr yere aitmişim gibi duygular yaşıyorum belki de başka bir yere de ait değilim ancak bu türlü duygulardan kendimi alamıyorum. zaman çok çabuk geçiyor ve dışarıdayken bir sohpet esnasında bile sanki orada değilmişim gibi hissediyorum. yani ona ait değilmişim orada olmamam gerekiyor gibi duygular. bu tür duyguları hissettiğim zaman da şunu anlıyorum ben aslında aidiet duygusunu içimde taşıyorum. yani o an o duyguları yaşayamıyorum çünkü şu anki zamanın içine giremiyorum adapte olamıyorum belki de nundna kaynaklanıyor ait olamama duygusu.

1

evet kendimi bulunduğum yere ait hissetmediğim çok zaman oldu.genellikle böyle bir ruh hali içerisinde girdiğin zaman düşüncelerimin gayet doğru olduğu kısa zaman içerisinde de ortaya çıkıyor. ne zaman gecesi ile birlikteyken ben bu değilim diye düşünmeye başlarsan eğer anlıyorum ki benim ait olduğum yer onun yanı değil. insan kendinden çıkmadığı sürece ve her şeyi ile kendi gibi rahat rahat davranabiliriz sürece oraya ait olur bence.bazı zamanlarda insanlar bize böyle bir hayal kırıklığına uğratıyorlar ki tamam işte burası benim evim gibi ben buraya aitiz dediğiniz zamanlarda ne kadar yanıldığımızı anlayabiliyoruz.aslında şu anda bile sanki bu hayatı yaşayamam gerekiyormuş gibi hissediyorum sanki başka bir insanın hayatını yaşıyormuşum gibi geliyor bana. insan sanırım hak ettiği yerlere ulaşamayınca da böyle bir ruh hali içerisine giriyor olabilir.

0

konuşulan konuya fransız kaldıysam genelde böyle hissederim.

0

insan kendini güvende hissetmedi sıcaklık hissetmediği yerlerde kendini oraya ait hissetmez bence yeri yadırgamak gibi birşeydir heralde. .