0

bunu bizzat cevaplamayı çok isterim ve bu soruyu sorduğunuz için teşekkür ederim.

bir şizofreni hastası olarak alevlenme dönemindeyim ve bunu internetten biraz araştırırsanız ne tür bir tehlikeli başladıktan bahsettiğimi anlarsınız .

daha çok kendi içimde kendi kendime çok büyük ikilemler yaşıyorum yani sizin çok sinirlenmeniz yada çok kıskanç olmanız hiç psikolojik bir durum değil bence .

0

en psikopatça huyum herhalde ara sıra delirmektir. yani pek olmaz ama bazen öfkeden kudurduğum olur. genel olarak sakin biri olsam da bazen ağzımdan çıkanlar beni korkutur beçu sebepten ortamdan uzaklaşmaya çalışırım. kendi halime kalmaya çalışırım.

0

biri bana hakaret yada kufurlu seyler soyleyince hemen kiziyorum dun bir uzurlu arkadas bana kufur edince pskilojik durumdan hemen onu dovdum

0

aşırı kıskanç olmam ve sürekli psikopat ruhlu insanlar gibi eşimin aldattığını ya da artık beni sevmediğini düşünmem sanırım. aslında bunları düşündürecek tek bir yanlış hareketi olmamasına rağmen elimde olmadan, üstelik bir de kaybetme korkusuyla bunları düşünebiliyorum. aldatmaz çok güveniyorum. ama yine de psikopatça aldatıyor mu diye düşünmekten kendimi alamıyorum.

1

ama bence benim en psikopat mıyım özellikle aşırı derecede stres altında olduğum ve üzüntülü dönemler geçirdiğim zamanlar da sürekli olarak dudaklarıma ,yanaklarımın içini kemirme hastalığımdır.kendi canımı acıtacak ve kendime zarar verecek noktalara kadar gelebiliyorum bazen. bir de gözüm döndüğü zaman nasıl hareket ettiğinin farkında bile olmuyorum ağzından çıkan şeyleri asla durduramıyorum ve sonrasında ne kadar pişman bile olsan iş işten geçmiş oluyor. çoğu zaman gemileri kolaylıkla yakabilen bir insan oluyorum. sonradan yine çok aceleci ve hırçın tavırlar sergiledin için üzülerek yine kendime zarar vermiş oluyorum. kısacası benim psikopatım genelde çevreme değil hep kendime oluyor.

0

en piskopat huyum birden sinirlenmem ve patlamamdir bundan herkes etkilenir ve heycanlanir korkar cok beklenmedik zamanlarda olmadik yerlerde birden patlarim ve olmadik seyler olur cok kotu bir durum cok piskopat bir kisiligim yok nezaman bu srkilde olsa boyle oluyir