0

kendimde sevmediğim huylar arasın da inatçı olmam vardır. inatçı bir yapıya sahibim ve kafamın dikine giderim zaman zaman alıngan olabiliyorum. başıma buyruk bir yapım var bu herzaman iyi olmuyor doğrusunu söylemek gerekirse. çok kararsız bir insanım net olamadığım düşündüğüm karar veremediğim zamanlar oluyor buda beni rahatsız ediyor dha net bir insan olmayı isterdim mesela. bazen tutarsız olabiliyorum sözcüklerim de kendimi ifade edemediğim zamanlar oluyor malesef buda beni rahatsız ediyor bunlar genellikle bende olmasını istemediğim davranışlar ama oluyor işte.

0

bazen çok kafaya takıyorum ve takıntılı bir insan oluyorum. bana ihanet eden insanlar ile yanlış yapan insanları affedemiyorum.

2

kendimde en sevmediğim özelliğim herkesi kendim gibi sanmak. ben herkese karşı şeffaf yaklaşıyorum. içim dışım bir oyunlar oynamıyorum. karşımdaki kişilerin de böyle olduğunu düşünürek yaklaşıyorum ancak zaman geçtikçe karşımda değişen insanlar görmek beni gerçekten çok fazla yaralıyor. ben de başta temkinli yaklaşırım ancak karşımda ki insanın samimi olduğunu düşündüğüm anda da çok çabuk güvenirim. yaptığım en büyük yanlışta kesinlikle bu. tanıdığımı zannederken aslında çok güzel kandırılıyorum ve oyuna geliyorum. ama her acı tecrübe gözümü biraz daha açıyor. umarım yakın zaman da bu sevmediğim huyum düzelir ve insanlara güvenmeden önce dikkatli olmayı becerebilirim.

0

herşeye çok çabuk sinirlenme herkese gereğinden fazla değer verme

0

çabuk inanma idi hiç inanmama oldu , insanlara hemen inanacak kadar aptaldım şimdi bunu atlattık sıfır güven sorununa döndü herkes yalan söylüyormuş gibi geliyor, bu yüzden 3. cümleden sonra tahammülüm azalıyor hemen sıkılıyorum ordan çıkmak istiyorum bu yüzden genelde kimseyle muhattap olmamaya çalışıyorum