3

sorulara durmadan eksi puan veren kim?

bazen bakiyorum ,soru baya mantikli.

4 cevap
1

ben oyluyorum soruları ve cevapları. o buton oraya konulduysa bir amacı olmalı. ama seri eksi verdiğim bir konu veya yazar yok. bazen olumsuz etkileşim alıp sitenin dikkatini çekmesi için yapıyorum. beğendiklerimi de olumlu yönde oyluyorum zaten soru veya cevap farketmiyor.

0

ben vermiyorum ama artık bende eksi atacam gerçekten sıktılar . hep aynı şeyleri evirip çevirip soruyorlar bence. ya bazıları kelime anlamına bir başlıyor herseyin anlamını soruyor.

0

bir yazara ben veriyorum.. ya bir sey belirlenip surekli ayni sey sorulmaz. demis yalcin menes hangi dizilerde oynamis diye. sonra yok kac yasinda, meslegi ne tarzi bir kisiden nereden baksan 4-5 soru soruyor. ayrica o kisi sadece soru soruyor, hic cevaplara gelmiyor. beyin bedava modu aktif hale g3lince piyasadan kayboluyor bu kisi.. o yuzden o kisinjn sorularina eksi atiyorum ben

0

aynı tür tek cümlelik bile cevabı yoksa bu sorulara artı verilmez herhalde.çevirip çevirip aynı benzer soruları sorup duruyor bazıları.cevap yazmak yok.baktım birisi üç gündür bir tane cevap yazmıyor.hep sormuş.yarın beyin bedava modu açılınca üç gün cevapsız soru kalmasın diye uğraşırsınız artık.bende dahil.