0

tabikide yemek yiyerek zayıflanır ben diyetisyene gittiğimde verdiği listede her şey vardı köftesinden tut aklına gelebilicek her şey vardı o yüzden bence en sağlıklı zayıflama şekli diyetisyene gidip sana verilen listeye uymaktan geçiyor hem istediğin kiloya gelebilirsin hem de yağlarının nerden gittiği görebilirsin yağdan kilo verdiğinde en azından geri dönüşü olmuyor kolay kolay :))

0

hayır tabiki zayıflanmaz. devamlı yemek yşyprssnız böyle birşey zaten mümkün olamaz. herkesin metabolizması farklı çalışır. bazı insanlar devamlı yemek tüketir sık yemeyi severler ama buna rağmen kilo almazlar buda okişinim metabolizması ile alakalı bir durumdur. eğer çok sık yiyecek tüketirseniz kilo almanız kaçınılmazdır. illaki azar azar da olsa alırsınız . ancak söyle olabilir azar azar tam doymadan sofradan kalkarak gün içerisinde
sık sık yemek tüketerek buna çağre olunabilir. ancka bu şekilde bir denge saplanılabilir. tam doymadan sofradan kalkın yarım bıraktığınız yemeği daha sonra talrsr yiyin bu şekilde olabilir..