0

tabiki de zayıflanır.bir çok insan aç kalarak zayıflar evet mümkündür ama sağlıksız olduğu için belli bir zaman sonra verilen kilolar tekrar alınır.bu durumu önlemek için sağlıklı diyetleri tercih edin.

0

bilinçsiz bir şekilde kendinizi aç bırakıp diyet yapıyorum isterseniz başka hastalıkların kapısını açmış olursunuz

0

tabii ki de aç kalmadan zayıflar arkadaşlar. yani zayıflamak aç kalmak demek değil ki .fazla yememek abur cubur yememek demektir .mesela salata yiyebiliriz zayıflamak istiyorsak illa aç kalacağız diye bir şey yok saat o da gayet doyurucu bir yiyecektir yani abur cubur yemememiz lazım ağır yağlı kalorisi çok olan yiyeceklerden uzak durmamız lazım yani aç kalmanıza gerek yok zayıflamamız için böyle bir düşünceye girmeyelim.

0

yeteri kadar beslenmek ve sürekli hareket edersen zayıflarsın aç kalman gerekmez

0

tabii ki zayıflanır kalorisi düşük yiyecekler yemek zayıflatır

0

bilmiyorum ki sanirim ole olur ama bem vermiyorum kilo

0

yani olur tabiki. insan alışınca az şeyle de doyabiliyor. bence bizim midemiz değil gözümüz aç. yoksa doymaya ne var...

0

az ve sık yiyerek aç kalmadan zayıflayabilir herkes.

1

aç kalmadan tabiki zayıflık mümkündür.çünkü spor yaparak besinlerimize dikkat ederek çok sağlıklı bir yaşam sağlıyabiliriz kendimize.mutlaka dengeli bir beslenme ve düzenli ve planlı bir spor ile mutlaka tüm engelleri aşıp güzelcene zayıflayıp kilomuzu dengeleyebiliriz.saten aç kalarak zayıflamak sağlığımıza çok zararlı olur.bundan dolayı mutlaka kendimize çok dikkat etmeliyiz.