0

dinlemek gereklidir.cennet anaların ayakları altındadır.

0

dınlerdım ama yanımda degıl cok nadır görebiliyorum uzak oldugumuz için keşke yanımda olsada dınlerım tabiki annem anneler melektır

0

anneler melekdir ayaklarının altu cennettir her zaman dinlerim dinlemediğimde pişman olmuşumdur

0

ben dinlemem hep haklı çıkar ama inatla dinlemem anlık olarak dedikleri şeyler çok saçma geliyor ama yaşadıgın zaman pişman oluyorsun çok garip

0

şahsen ben annemin sözünü ara sıra dinlerim

0

dinlerim ama bazen istediklerim olmayınca ne yalan söyliyim dinlemem

1

annemi hep dinlemeye çalışırım zaten dinlemediğim yerlerde de hep başıma bir şey gelmiştir.

1

keşke annem hayatta olsaydı da sözünü dinleseydim ama maalesef annem hayata değil elbette zamanında annemin her sözünü dinleyen biriydim annemin bana söylediği hiçbir sözü çiğnemez de onun lafından hiç çıkmazdım ama şimdikiler öyledir şimdikiler anne bir söz söyledi mi sanki dünya başlarında yıkıyor ama eskiden annem hayattayken zaten annemin her dediğini yapan biriydim şu anda da hasretini çekiyorum mekanı cennet olsun.

0

her zaman değil bazen dinlerim ve kendi bildiğimi hareket ederim

0

hep dinlemem. nerdeyse hiç dinlemem ben. eskiden beridir kızım odanı topla, kızım terlik giy, aşağı gel bilmem ne der de 1000 tane şey dese en fazla 100ünü yaparım.. çünkü bazen üşeniyorum iş yapmaya.. terlik giymek istemiyorum ama böbrekler, yatağımı toplamak istemiyorum ama ya misafir gelirse, saçlarımı almak istemiyorum yerlerden çünkü öyle işte. bazen ciddi ciddi dinlemiyorum çünkü canım istemiyor onları yapmak. yaş olmuş 25 hala bunalıyorum bazen. ama hayatta bir tek o var artık.. bazen öflesem pöflesem de eskiye oranla biraz daha dinliyorum..

1

olsa da dinlesem keşke; ama annem 2011 yılında vefat ettiğinden artık böyle bir şansım hiç yok. zamanında dinlerdik ama yine de kendi bildiğimizi okurduk.