1

vallahi bu konuda haklısınız yani hep soru olmamalı. aslında bunu yapan kişilerin ilk önce uyarı almaları lazım. ancak, hala daha yapmaya devam ediyorlarsa, bence o zaman hesapları uzaklaştırılabilir. zaten soru sormayı tercih eden çoğu kişi yani böyle hep soru soran hiç cevap vermeyen kişilerin soruları da saçma. saçma saçma soru soruyorlar yani birazcık da olsa kaliteli olsa yine insan bir şey demez ama hep saçma sorularla dolu profilleri. bu kişilere belirli zamanda uyarı gelir inşallah.

2

valla rossmann kardesim elimden geldiği kadar hem soru soruyor, hem de cevap yazıyorum. her ikisini de yapmaya çalışıyorum. beyin modu aktifken cevapsız sorulara bakıp, araştırma yaparak mantıklı cevaplar yaşmaya çalışıyorum. şuan babam muhtar adayı olduğu için yoğun bir çalışma içerisindeyiz ailecek:)yine de elimden geldiği kadar sitede aktif olmaya çalışıyorum soru - cevap şeklinde.

0

bazi arkadaslari beyin bedava modu aktif olunca goremiyoruz. bu son beyin bedava modu akrif oldugunda ram 6 gun surdu. aslinda size de mustehak. soz soeun. biz cevaplamayalim ne siz ne de biz para kazanalim. gerci bizim icin sikinti olmaz. sitede cevaplanmis sorulara tekrar cevap yazariz yine cevapsiz kalan sorulara yazmayiz ki siz soru soramayin. cevap yazmaya bu kadar erinir mi insan? siz resmen para kazanmayalim modunda takiliyorsunuz. sizde cevap verin ki hem g3c aktif olsun bu beyin bedava. aktif olsugu zamanda da cabuk kalksin. ama sizde akil yok ki. bu kadsr uzun surerse siz soru soramayip para kazanamayacaksiniz. bari kendi sorulariniza cevap yazin ki en azindan bu kadsr cabuk beyin bedava modu aktif olmasin. ne kadsr gec aktif olursa hem siizn icin hem bizim icin dah iyi olur. daha fazla soru sorup para kazanma gibi bir amaciniz yok galiba sizin.

0

bazi yazarlar sadece soru soruyor stede. cevaplarda hic yoklar. ne hikmetse beyin bedava modu acilinca goremezsiniz bu kisileri. ama beyin bedava modu kapaninca hrmen soru sormaya girisirler. cok uyaniklar. kendi sorduklari sorularin bile cevaplarini bilmiyordur bunlar. seviyelere gore soru sorma limiti ya da belli bir cevap verme olayinin ardindan soru sorma hakki gelse siteye bak nasil da kuzu kuzu cevaplara gelirler. madem para kazanmak istiyorsunuz neden cevap yazmiyorsunuz. isinize gelmiyor resmen...

2

vallahi sana sonuna kadar katılıyor ve bu düşünceni destekliyorum. insanlar gerçekten çok tuhaf sürekli olarak birbirinin türevi soruları peşi sıra sorarak sanki çok bir kazanç sağlayacaklarını düşünüyorlar. hele ki şuan da iki kat kazanç var ve bu iki kat kazanç sorulara değil sadece cevaplara yansıyor. bu durumda bile nedense cevap vermeye yeltenmiyor insanlar. site de o kadar çok soru yığılması var ki insan hepsine yetişemiyor zaten. kendileri de diğer arkadaşın da dediği gibi dönüp baksalar sorularına yani cevabını zaten biliyorsa cevap vererek cevapsız soru olmaktan çıkararsalar.. en azından bu çok daha mantıklı bir hareket olur bana göre. yani aslında o kadar güzel sorular var ki sitede hem de kolaylıkla yorum yaparak ve kendi düşüncelerimizi aktararak cevap verebileceğimiz tarza sorular. biraz sitede gezinip araştırma yapsalar zaten bu tür soruları bulup cevaplayarak çok güzel kazançlar da elde edebilirler. ayrıca hadi diyelim ki soru sormayı seviyorlar bari değişik tarzda biraz da yorumla cevap verilecek ilginç sorular sorsalar da hem kolayca cevap verebileceğimiz sorular bulsak hem de site de biraz daha keyifli bir yer haline gelse çok daha güzel olur bence. umarım bu huylarından vazgeçerler artık ne varsa güzel cevaplar vermekte var bence.

0

bak kardeş şimdi soru sorulmuyor.bunlar ayın 11 ne kadar göremezsin.bunların başında nazlı54 var.bunun gibi iki-üç kişi var.bir sürü saçma soru dolu şu anda.zaten soruyu okuyorum hemen kim olduğunu tahmin ediyorum.bari kendi sorularına bir cevap yazar insan.oda yok.bu modeller niye böyledir bilinmez.halbuki cevap yazsa daha çok kazanacak belki.ama kabiliyet bu kadar.5400 soru sormuş birisi.başka bu kadar soru soran yoktur herhalde.bence site seviyene göre soru sorma hakkı vermeli.yoksa bunlarla baş edilmez. osmanlı padişahlarının hepsini soruyor 0,5 saat içinde.