0

her ikisi de güzeldir.deniz de huzur verir insana doğa yeşillik alanda.kafan karmaşıksa hiçbiri kâr etmez tabikide

0

bence deniz tatili daha rahatlatır çünkü deniz insanın yorgunluğunu alır ama ses olmamali

0

daha tatilimiz yeni stat yine bence deniz tatili daha güzel olur diye düşünüyorum çünkü deniz insanı dinlendirir su insanı dinlendirir yani o yüzden da daha pek çok dizi bakmıyorum çünkü böcek börtü olduğundan dolayı veden korktuğun için ev pek olumlu bakmıyorum ormanı o yüzden denizi daha çok tercih ederim en azından en azından huzur veriyor insanı dinlendiriyor o yüzden ne halime deniz daha çok tercih edilir diye düşünüyorum herkes tarafından tabii kişiden kişiye değişır

0

kişiden kişiye değişir. ne sevdiğine bağlı aslında ararsan. şahsen ben dağ tatilini daha çok seviyorum. temiz ferah hava, insanlardan uzak yanında çadır ve küçük bir ateş gitar veya keman gibi müzikal bir alet, kafa dengi bir arkadaş, ilgin varsa av malzemeleri falan avladığını yersin. sessiz ve huzurlu bir ortam...

0

once dagda gezip sonra denize girme guzeldir

1

ben kendi adıma deniz tatilini daha tercih ederim. deniz kıyısında bir ev olmalı, sahile iki üç adım ile varabilmeliyim. balkonunda oturduğumda denizi seyredebilmeli ve dalgaların sesini duyabilmeliyim. bence en dinlendirici tatil deniz kıyısında olur.
dağ tatili tercih edenler de olabilir ama dağ tatilini ancak kar yağdığında düşünebiliyorum.

0

bu tabii ki kişiden kişiye değiştiğini söyleyebilirim. ben deniz tatillerini daha çok tercih ederim. kış aylarında hiçbir zaman tatil yapmayı sevmiyorum. çünkü havanın yeterince soğuk olduğu zamanlar oluyor.

0

bana şuanki durumda ikisi de çok güzel gelirdi valla hiç ayırt etmedim. ama normalde deniz tatilini ttercih ederim çünkü çok nadir anca günü birlik denize giden insanlarız en uzun deniz tatiline balayinda gittim başka da 2 yıldır anca günü birlik gidiyorum o yüzden deniz hasreti var deniz havası insanı rahatlatır ve benim o havaya çok ihtiyacım var tabi birkaç sene daha belki günü birlik ki artık iki çocuğum oluyor ikisi de küçük olucak yani ona bile gidemeyebilirim tabiki içim gidiyor ama allah evlatlarima sağlık versin elbet denize gidilir onlar kadar önemli değil tabiki.

0

deniz tatili daha hoş geliyor bana

0

tatilin her türlüsü rahatlatır. kişinin ihtiyacına göre değişir.