1

tabii ki de uyumak insanı rahatlatır. sonuçta insanoğlunun uyumaya ihtiyacı vardır. her zaman zaten bizler uyumazsak çok çabuk hastalanırız sonuçta bu beden bize emanet her şeyi nasıl ihtiyacımız varsa, uyumaya de ihtiyacımız mutlaka var. kimse uykusuz kalamaz da yani normalde gece uyunmaz eğer boş bir günüm varsa o saatte de uyuyabilirsin ama ikindiden sonra uyumanı tavsiye etmem hiçbir şekilde gerçekten de hafıza kayıpligi falan yaşıyor insan zaten bizlerin rahatlaması için mutlaka uyumamız lazım ama önemli olan tabii ki de rahat bir yatakta çünkü diğer türlü rahatsız olan bir yatakta yatarsan bütün gün belin agriyayabilir ve o ağrı ile gezmek zorunda kalırsın. uyumak saadet çözüm olmaz yattığın yatakta rahat olması lazım senin eğer rahat olman için.

1

uyumak, insanı rahatlatan ve dinlendiren bir aktivitedir. vücudumuzun besin kadar ihtiyacı vardır uykuya. vücudun ihtiyacı olan bir çok hormon uykumuzda dengelenir ve düzenlenir.

0

uyumak insan hayatında önemli bir yer kaplamaktadır. uyurken vücudumuz dinlendiği için tabii ki de uyumak insanı rahatlatır. uyumak sadece gece yapılmamalıdır. gün içinde örneğin sabah 8 de kalktınız işiniz yoksa eğer emeklisiniz diyelim, öğlen 1-2 saatlik halk deyimin de şekerleme yapmak vücudunuzun gün içinde daha enerjik olmasını sağlar ve buda gününüzü en verimli şekilde geçirmenizi sağlar. öğlen uykusunu olabildiğince atlamamaya çalışın.