0

bence istediğimiz rüyayı görmemiz mümkün değildir çünkü rüyalar bilinç altındaki ürünlerden oluşur bu yizden kontroli mümkün değildir

0

aslında istediğim rüyayı görmekten çok ben genellikle aynı rüyaları görüyorum sanırım bilinçaltıyla alakalı bir durum rüyalarım genellikle birbirinin aynısı oluyor birde rüyalara kaldığım yerden devam edebiliyorum. isteyipte şunu göreyim dediğim bir rüya olmadı şimdiye kadar ama aynı rüyaları görmüşlüğüm çok olmuştur. veya o gün konuştuğumuz bir konudan etkilenirim ve bu etkilenme sebebine belki bilinçaltıma yerleşir bu konu ve rüyamda görebilirim veya bilinçaltıma atmış olduğum bir çok şey olabilir bunlar rüyalarımda açığa çıkıyor olabilir. belki o an onu hatırlarım veya hiç hatırlamam ancak bir şekilde rüyama girer bu benim istediğim dışında olur genellikle.

0

gün içinde kafamızı çok fazla kurcalayan şeylerin rüyalarımızda karşımıza çıkması kaçınılmazdır.öyleyse istenen konuya fazlaca odaklanarak onu rüyada görebilmek olasıdır.

0

astral seyahat sayesinde mümkün diye biliyorum ama emin olmak istersen google diye bişey var artırabilirsin

0

zaten rüyalar bizim bilinçaltımızdakilerden oluşmakta değil mi? en azından ben öyle biliyorum. insanın bilinçaltında yatan neyse onu rüya olarak mutlaka görüyor. hatta ben gün içerisinde en çok neyi konuşursam onu gece rüyamda hep görüyorum. ya da en çok neyi düşünmüşsem rüyalarımda mutlaka o oluyor nedense.

0

insan bilinçaltında neyi besliyorsa rüyalarımızda o yönde ortaya çıkıyor. bunun mümkün olup olmadığını kesin olarak bilmiyorum. bazı yöntemşer var üya analizi, hipnoz tarzı şeyler. belki bunlarla rüya kontrolü sağlanabilir .

0

rüya kontrolü gibi bişeyler var galiba ama konuya tam hakim değilim.