1

kendi sorduğumuz sorunun altına istedigimiz kadar cevap yazabilir miyiz?

bundan daha fazla kazanç sağlayabilir miyiz?

7 cevap
0

kendi sorduğunuz sorunun altına cevap yazabiliyorsunuz ama soru ile alakalı cevaplar yazabşliyorsunuz yani farklı bir cevap yazma değil soru neyse ona göre cevap veriyorsunuz kendi sorunuz veya bir başkasının sorusu fark etmiyor evet cevap verebiliyorsunuz.

0

farklı şeyler yazıldığı sürece geçerlidir ancak siz şimdi gelip aynı cevapları yazarsanız hesabınızı bile kapatabilirler. o yüzden dolayı ne yapacaksanız bilinçli olarak yapın.

0

evet kendi sorunun altına cevap yazabilirsin ve istediğin kadar da cevap yazabilirsin. ancak bir soruya verdiğin cevap sayısı arttıkça kazandığın para miktarı azalıyor diye biliyorum. en azından ben birisinen böyle duymuştum.

1

evet cevaplayabilirsiniz ama bu kaliteyi düşürecek şekilde olmamalı diye düşünüyorum. aynı cevaplar verilmeyecekse ve kendini tekrar etmeyecekse verilen cevaplar olabilir. ama buna ne kadar gerek var bilmiyorum. tek bir cevap da da anlatmak istediklerinizi anlatabilirsiniz. sonradan eklemek istediklerinizi de ekleyebilirsiniz. biri cevap yazar ona cevap niteliğinde de yazabilirsiniz. ama kendiniz çalıp, kendiniz oynarsanız komik bir tablo ortaya çıkabilir.

0

öyle bir kural yok diye biliyorum. bence farklı şeyler yazıldığı sürece geçerlidir.

0

bunu bende merak ediyorum acaba kendi sorumuzu kendimiz cevaplayabiliyor muyuz acaba.

0

cevap birebir aynı olmamak şartıyla evet diye biliyorum ben.. tabi kesin bilgi için sorumaniye mesaj atabilirsiniz.