0

evleneceğin kadin ilk önce güzel yemek yapmalıdır.erkeğe giden yol midesinden geçermiş.bide güven ahlakı yalan söylememesi ve kizkanç olmaması.

0

hangi kadınla evlenilmez diye bir sınıflandırma yapılması kesinlikle yanlış ve saçmadır. hangi davranışları sergileyen insanlarla evlenilmez deseydin belki daha doğru olurdu. sanki ahlaklı olmak, saygılı olmak, görgülü olmak ya da eşine bağlı olmak sadece kadında değil erkekte de olması gereken temel özelliklerdir.

0

iyi günler, hangi kadınla evlenilmez diye bi sınırlandırma yapmayalım. karşılıklı anlasilbiliyosa her kadınla evlenilir. tamamen kişilerin karşılıklı anlaşma şekline bağlıdır. örneğin siz güzel şımarık kadınla anlaşabiliyorsunudur başka biri güzel ağır başlı biriyle anlaşir. bu aynen kimisin sarışından hoşlanması baskasinin esmerden hoşlanması gibidir. işte kadın edepli olsun, ağır başlı olsun vb bir sürü kural konur ama evlilik o çerçeve de olmaz.herkes gönlünün ekmeğini yesin gönlüne göre sevsin...

1

hangi kadınla evlenilmez olduğunu bilmiyorum zaten genellikle insan evlendiği zaman sevdiği kadını kendisi seçer yani tabii ki seçtiği içinde bütün huyunu ve davranışlarını biliyor onun için hangi kadınla evlenmesi ancak erkekler bilir yani ev nasıl hangi kadınla evlenmek istiyorsanız o kadar hangi erkekle evlenilmez mesela hiçbir kadının kendi isteğiyle kötü bir şey yapmasına inanmıyorum çünkü kadınların kötü gösterip erkekleri göstermemek için doğru değildir bu sorun gerçekten bana çok saçma geldi ne kadar hangi kadınla evlenmiyor deseniz hangi erkekle evlenilmez yani erkeklerin birçok içkili kumarbaz kötü huylu şiddet uyguluyor ama bunların hiçbiri kadınlarda yoktur kadın bir şey yapıyorsa demek ki mecburen ya da yaşadığı hayat nedeniyle bir şey yapıyor çok saçma bir soru bana göre.

1

evlenilecek ve yuve kurulacak kadın;
- edepli olmalıdır,
- inançlı olmalıdır,
- ahlaklı olmalıdır,
- saygılı olmalıdır,
- görgülü olmalıdır,
- kanaatkar olmalıdır, elindekileri ile yetinebilmelidir,
- allah'a şükretmelidir,
- eşine ve yuvasına bağlı olmalıdır,
- düşük ses tonuyla konuşmalıdır,
- dedikodu yapmamalıdır, dedikodudan ve dedikodu yapılan yer ve kiişlerden uzak durmalıdır,
- temiz ve hijyenik olmalıdır,
- cilt bakımına ve kişisel temizliğine özen göstermelidir,
- gayri ahlaki durumlardan uzak durmalıdır.
bu kurallara uyabilen kadınla evlilik yapılır, ancak aksini yapan kadınlar ile evlenilecek, evlenilecek bile uzun soluklu evlilik olmaz.

0

hangi kadınla evlenilir hangisi ile evlenilmez diye bir ayrım yapamam ancak ben erkek olsaydım mıymıntı bir kadınla çirkin bulduğum bir kadınla çirkin bulduğun bir kadın diyorum çünkü çok kimsenin çirkin bulduğu bir kadını ben güzel bulabilirdim ondan sonra yemek yapmayı bilmeyen bir kadınla düzensiz bir kadınla pis bir kadınla evlenmek istemezdim ayrıca ailesine de dikkat ederdim ailesine de gittiğimde rahatla oturabileceğin bir aile olması gerekir çünkü evlendikten sonra görüşmek zorundasınız bir şekilde ailelerle.