0

ben gene öğretmen olmak isterdim. devlette öğretmen olmak isterdim tabi..

1

meslek falan istemiyorum. bomboş beklentisiz bir hayat. mutluluk getiren günler. kafa dinleyeceğim müzikler. müzikten kastım dalga sesi, rüzgar sesi, üşüyünce yakılan ateş sesi falan. ne bileyim. nerde olduğumun ve ne yaptığımın önemi yok. mutluluk getirdikten sonra...

1

bir meslek tercih etmezdim ve doğayla iç içe, sade bir yaşam tercih ederdim. gönlümce ekip biçeceğim bir arazi, çeşitli hayvanların etrafta gezindiği bir alan, mutlu bir aileyle birlikte sıcak bir ev yeterli olurdu beni mutlu etmeye. ama eğitim konusuna gelince değişik ülkeleri gezip, kültürlerini öğrenmeyi, insana dair şeyleri gözlemlemeyi isterdim elbette.

0

ben cifcilik için doğmuş gibi hissediyorum ekmek biçmek tam benlik işler toprak kokusu organik meyveler sebzeler ve akşam.sicak bir köy evi harika daha ne isterki bir insan

0

öğretmen omayı isterdim çoçuklarla uğraşmak hoşuma giderdi diye düşünüyorum.

0

astronot hava yı yıldızları ve bilim i araştırmak aya çıkabilmek bulutların içinden geçebilmek

0

el sanatları, resim, yazarlık bol spor yoga plates:-)

0

bu konuda ihtilafa düşüyorum, sevdiğim şeyleri akademik düzeyde öğrenmek isteyeceğimi düşünürken bir yandan bu işin güzel yanının pragmatizmden uzak tamamen amatörlüğü ile sevdiğimi gördüm.

1

güzel soru. mühendis olmasaydım ve klasik geçim dertlerini vb. dert olmasaydı doğal hayatı gözlemler üzerine işlerde çalışmak ister ve bu konuda kendimi geliştirirdim. bunu yapmaya çalışıyorum ama profesyonel anlamda olsa fena olmazdı.