0

bence suç tamamen erkektedir anlaşmıyorsan aldatmam gerekmez boşanırsın olur biter cevremde çok gördüm eşi hamile diye bağlarını koparıp eşiyle aldatan şimdi kadınlı suçlu burda

0

hayır ben aldatılan kadının hatalı olabileceğini düşünmüyorum. kesinlikle böyle bri surum kadına yüklenemez böyle bir sonuç çıkaracaksak eğer ozaman aldatolan erkek te hatalıdır demeliyiz. böyle bir şey mümkün değildir. insanlar anlaşamayanilirler ilişkilerin de sorun yaşayabilirler hata da yapabilirler ancak bu onların aldatılmalarına sebep olamaz. kimse böyle bir durumu haketmez ve bu durum bir neden olamaz. birini aldatmak genellikle bir sebebe ve nedene dayandırılır bu yüzden şundan dolayı vs. gibi ancka bu sebep ve nedenler geçersizdir evet sizin için o kişi için geçerli olabilir ama kimse böyle birşeyi haketmez ozaman aldatmayı karşınızdaki insanı kandırmayın ve ayrılın madem öyle derler adama. bu yüzden ben kesinlikle aldatılan insan da herhangi bir hata göremem.

0

bu tamamen erkeğin kendini savunmak için kullandığı bir kozdur. aldatıldığı yetmiyor bir de suçu kendisinde mi arasın. ne yani bakımsızdım kocam aldattı, doğum yaptım kilolarım vardı kocam aldattı, bu ara çok geç cevap verdim mesajlarıma sevgilim aldattı. bu mu yani? yap et ardından bir de karşındakini suçla aynı şey erkeklerin aldatılması durumu içinde geçerlidir. hiç kimse buna bir kılıf uydurmamalıdır. bir anlık bir şey deyip sonra eşiyle barışmak isteyenlere şunu demek istiyorum e siz o şüpheyle nasış bir daha güveneceksiniz. bence aldatacaksa ayrılmalı. ben doğru bulmuyorum. bu suçlamalarda kılıf uydurmak bana göre.