0
0

aldatılan kişi işi o an bitirip başka yelkenlere açılmalıdır. başka beyaz sayfalar açmalıdır. ama tabbim kimseye böyle yanlış işler yaptırmasın. kötü niyetli insanların tuzağına kimseyi düşürmesin.

0

yolunu ayırmalı bazı şeyler vardır ihanet gibi ne kadar seversen sev ayrılman gerekir, ihaneti hiç kimse kabul etmemesi lazım intikam almaya da gerek asla yoktur allah a havale edip kendi yoluna bakmak mantıklı eden zaten buluyor can malından ya canından ama şu da bir gerçek bazı şeylerin önünde gurur var aldatılmayı kimse kolay kolay yedirmez en mantıklısı kendi yoluna devam etmek ama asla affetmemek bir kere aldatan sürekli aldatır huylu huyundan vazgeçmez asla...

0

aldatılan erkek her şeye rağmen hayatta ayaklarının üzerinde durmaya devam etmeli. bunun için kendisini aldatan kişiden kurtarması gerekli. her şeyi sağlıklı düşünmeli, anlık kararlar ile hata yapmadan kendini korumalıdır.

0

suna cok ama cok eminim soz konusu ihanet ise,kesinlikle affi olmaz.affetmek demek resmen bir kez daha "beni aldat" demek gibi birsey.aldatilan erkek ise bir daha sans vermeyip terk etmelidir.

0

terk etmeli.
yapacak başka şey yok bence.
cinsel manada bir aldatma yoksa affedilebilir.