0
0

aldatılan kadın şunu yapmalı diyemem çünkü herkes kendi hayatından sorumludur herkes kendisi ne yapacağını bilir ister karşısındaki insana ikinci bir şans vermeyi tercih eder ister onu affeder ister belki özel olarak aldatılmak ister bilemem yani bu herkesin fikir ve görüşüne göre değişir. veya bunu asla kabul edemeyebilir sadakat güven çok önemlidir önceliklidir. bundan dolayı da karşındaki insanı affetmekten zorlanır ve onunla bir daha beraber olamayacağını düşünür. bu gerçekten de zordur çünkü birine olan güveniniz gittiği zaman birdaha o güveni yakalamak çok zordur. hatta içinize bir süphe bile düşse düşünürsünüz kafanız takılır birdaha güvenmekte zorlanırsınız. herkes farklı yalamayı tercih eder kimi insan bunu kaldırır kimi insan ise kaldıramaz belki psikolojik tedavi görmek ister yani insandan insana değişir. aldatılmak istemem bence kimse aldatılmak istemez. kimse kendisine yalan söylensin duyguları ile alay edilsin istemez diye düşünüyorum ne biz kimsenin duyguları ile oynayalım ne de kimse bizim duygularımız ile oynasın diyerek cevap vermek istiyorum. herkesin görüşüne de saygı duyuyorum.

0

aldatılan kadın bence gidip boşanma davası açmalı sonuçta öyle bir insanla ömür boyu geçmez ne yapacak öyle insan yani sonuçta ona aldatmış, ihanet etmiş ha bir de severek evlendiyse bu hatayı düştüyse bence boşanmak en güzeli kavga ile olmaz. her şey bu sefer yani kan çıkar gibime geliyor. onun için kavga gerek duymuyorum. çocuğu varsa son bir şans verir eğer ikincisinj yapıyorsa da tek celsede gidecek boşanacak.

0

hiç bir şey kavqa ederek onlarin seviysesine düşmemidir hanımlığını bozmamalıdır en fazla iki gün ağlar sonra geçer

0

hiç düşünmeden yolunu ayırmalı ilişkide en önemli şey sadık olmaktır bunu beceremeyen ömür boyu yalnız kalmalıdır, yapılacak şey dönmemek üzere gitmektir hiç kimsenin hakkı yoktur aldatmaya sağlıklı ilişki yaşayamıyorsanız başkasının günahına girip de sevgili olmamak lazım o kişiler bekar kalsın mümkünse kalsın ki başkalarının hayatları maf olmasın bir ilişkide aldatma varsa kesin çözüm ayrılırtır.

0

başka sulara yönelmelidir. eski defteri kapatmalıdır. ama beden aldatıldığınıda sorgulamalıdır. suç ve kusurun kimde olduğu mutlaka tespit edilmelidir. allah kimseye böyle kötü bir durumla karşı karşıya getirmesin.

0

aldatılan bir bayan kendisini anlatan erkeğe boşanma davası açmalı ve onuru ile dalga geçen erkeğe maddi ve manevi tazminat hak idea etmelidir. sebebi ise bir bayan aldatılmayı hiçbir zaman hak etmiyordur. bunun için o erkekten kurtulmanın yollarını bulmalıdır

0

aldatılan kadında olsa, erkek de olsa soyleyecegim şeyler aynı.
terk edin.
cinselliğe henüz tasinmamis bir aldatma varsa ben affedebilirim.
çünkü boşanmak kolay değil.
kadınlar için de erkekler için de çok zor bir hadise.
toplumda damgalı oluyorsun boşanınca hemen.

0

aldatan kadin ben erkegi aldatarak karsilik vermemeli,erkege bakis acisi ile kadina bakis acisi farkli bu ulkede.. ama farkli yollardan intikam alabilir.