0

bir çok kez sokakta kaldım ama evden atılma gibi bir şey değil. dışarda arkadaslarımla beraber dışarda çok kalmışlığım oldu.

0

evet daha önce sokakta kalmıştım ve baya sokakta uzandım uyumaya falan çalıştım çok komik günlerdi gerçekten erkek arkadaşımın kapısında falan yatardım kendimi affettirmek için kapısına gider orada sabahlarım yani sokakta sabahladığım zamanlar olmuştu evet böyle zamanlara tanık oldum açıkcası. ancak o dönemler çocuktum tabiki şimdiki aklımla yapmazdım sanırım böyle birşey ozamanlar aşkta başa vurmuş tabi daha cesaretli oluyorsunuz kanınız deli akıyor yani şimdi olsa o saatte sokakta dolaşma korkarım ve çıkmak istemem bin türlü kötülük var dışarısı tehlikeli gece yarısı diye düşünürüm ama nasıl bir mantıksal işte eskiden daha farklı yaklaşıyorum bu mantıkla da sokakta bir kaç kez kalmışlığıma olmuştur.

0

allah o günleri göstermedi çok şükür hiç dışarda kalmadım inşallah ta kalmam olan dışarda kalanlara yardım etsin özelliklede kış aylarında.

0

hayır hayatim boyunca hiç sokakta kalmadım allah da kimsenin başına getirmesin ve kalanlarinda yardımcısı olsun çok zor başını sokacak bir yuvanın olmamasi

1

anahtarımı unuttuğum zamanlarda kısa süreli kaldım ama, bir günü ya da geceyi sokakta geçirdiğim olmadı şükürler olsun. ama çok empati yaparım evsizlerle, özellikle kış aylarında. kışı bu yüzden sevmem evsiz ve sokakta kalanlar için. tabi soğuktan ziyade tehlikelerde cabası. böyle birilerini görürseniz belediyeyi arayın muhakkak ya da polisi.

0

bir keresinde kalmiştim sabaha kadar hastanenin acilinde uyudum dısarısı soguk diye

0

evet kaldım allah kimseyi sokakta bırakmasın çok kötü birşey yaşım daha küçüktü bir gece sokakta kalmıştım aalahtan yanımda arkadaşlarda vardı tek değildim tek olsam o ayrı bşr sorun du zaten hayır kortugumdan deil can sıkıntısından daha çok deli olurdum bşr gece yarısı eve geçememiştim uzun araylalr sonrasında arkadaşlarla bir cami keşfetik malesef camide sabahladık o gün