0

sokakta kalmadım ama arkadaşlarımla sahilde sabahlamıştık. sonra sabahın erken saatilerinde yurda dönmüştük. yaz mevsimi değilse pek tavisye etmem, çünkü uyku tulumu vesaire bir şey olmayınca zor oluyor zaten. allah sokakta kalanların yar ve yardımcısı olsun. gerçekten zor.

0

sokakta değil ama sevgilimle sahilde uyumuştuk bir keresinde.çok güzeldi..deniz, yıldızlar onun yanımda oluşu..ve böcek fobim olmasına rağmen hiç takmadım.gece yanımıza köpekler geldi, belki insanlar geçmiştir ama hiç mi umursamaz bir insan..o kadar mutluydumki o an.

0

evet arkadaşlarımla eve gidemeyip sokakta kaldığım olmuştu. komik bir yılbaşı hikayesiydi. yaşadığımız bir yerde çıkan tatsızlıktan dolayı oradan ayrılmıştık sabah karşı olduğu için de eve geri dönemedik herkes uyuyordur diye bir cafeye gittik ve oturduk sabaha karşı soğuk bir havaydı. çok uykusuz kalmıştık.

0

hiç sokakta kalmadım fakat anahtarım olmadan gece 1 gibi eve geldiğimde annemi ve babamı uyandırmak zor olmuştu yanş o deneyimi az kalsın yaşayacaktım birkaç yıl önce. düşününce gerçekten kötü bir durum aslında

0

hayir rabvim kalanlara yardimci olsun insallah amin

0

yok kalmadim. allah bu havalarda sokak da kalanlara yardımcı olsun

0

kalmadım kalanlarında rabbim yardımcısı olsun inşallah