0

para biriktirmeyi severim para biriktirdikçe gider evimin bir eksiğini tamamlarım. kendime, eşime veya çocuğuma bir şey alırım. para biriktirmek güzel bir davranış tabi ki para biirktirmeyi var yemez durumlara getirmediğimiz sürece. özellikle çocukluktan itibaren bu biriktirme olayı çocuklara aşılanmalıdır.

0

birikim yapmayı severim,hatta bu davranışın küçük yaştan itibaren çocuklara kazandırılması gerektiğini düşünüyorum.çünkü küçük yaşlardan itibaren biriktirme kültürü kazanılmış olan çocukların ileriki yaşamlarında hem daha planlı hem parayı daha dikkatli kullanıp güzel yatırımlarla parasını daha da arttıran bireyler olduklarını düşünüyorum.zaten günümüzdeki bazı uzmanlara göre insanlar kazancının yüzde onunu birikime yatırmaları uygun bir hamle olarak görülüyor. o yüzden az çok demeden 3- 5 kuruş kenara koymak her halükarda kişinin kendisi için bir nevi sigorta işlevi görür.

0

para biriktirmeyi severim çok severim nedenleri ise para biriktirdiğimide diyelim benim 10 tl var cebimde istediğ bişey misal ayakkabı 100 tl benim para biriktirip azikle onu almam lazım çünkü istekliyim para biriktirmenin en güzel yolları ise eğer çok büyük biri iseniz ve çocukluğunuzdan 13 yaşınızdan 70 yaşınıza kadar para biriktirdiniz banka hesabınızda o günden bugüne tahminen 300.000 tl ye yakın para olabilir ve çok sevdiğiniz biri varsa ve çok hastaysanız bu zamana kadar para biriktirdiniz ve siz kutlu olamadınız başkalarını mutlu edebilirsiniz ve yetimhanelere ve türlü türlü bağış vakıflarına bağış yapabilirsiniz ve bu sizi öbür dünyadada mutlu eder para biriktirmek geçekten çok yararlı ve çok faydalı birşey dir sizde para biriktirmeye devam edin hazreti eyüp (s.a.v) gibi sabırlı olun sonunda görüceksinizki çok paranız olmuş ve bu sizi mutlu edicektir hedefinize ulaşmak için sabırlı olun.

0

param olduğu zaman genelde harcarım sonradan da çok pişman olurum biriktirmediğim için ama bu aralar biriktiriyorum çünkü sinemaya gitmek gibi planlarım var. tavsiyem biriktirilmeli acil ihtiyaçta kullanabilmek için.

0

para biriktirmeyi severim ama yalnızca severim. öyle çok bieşktirememe malesef. param olduğu zaman ihtiyaçlarını karşılamaya çalışırım. bu yüzden para biriktirme giib bir durumum olamıyor. ancak daha fazla kazanç saplasam tabiki biriktirmeyi isterim.