0

degisiklik yapmayi seviyorum da. daha cok dekorda. kiraci oldugumuz icin prk ev ici birsey yapamuyoruz maleseg.

1

yeni odamda değişiklik yapmak isterim ama ondan önce bütün evimde değişiklik yapmak isterim çünkü evimin birçok eksiği var ve bunları gerçekten yapmak istiyorum maalesef maddi durumdan dolayı hiçbir değişikliği de yapamıyorum ve bu hayal olarak içimde kaldı inşallah ilerleyen zamanda istediğim şeye kavuşurum. ve bütün evimi hayalimdeki gibi değiştiririm.

0

odamda değişiklik yapmayı sevmem. çünkü piyano ağır olduğu için onun yerini değiştiremiyorum itemiyorum veya çekemiyorum o yüzden çok yer değişimi yapamıyorum odamda ama bazen düzenliyorum dolabımın içini falan.. onlar sadece.

0

odamda değişiklik yapmayı seviyorum. çünkü ıslahat şart. islahat her zaman yeni bir yoldur. güzel bir şey.

0

severim, canım sıkıldıkca eşya yerlerini değiştiriyorum, posterler falan asıyorum.

0

sık sık değişiklik yaparım. eşyaların yerini değiştirmek, bakış açımı değiştirir.

0

odam da, evim de genellikle değişiklik yapmayı çok severim. bazı bölümler hariç bazılarını sürekli aklımda tutmak zorunda olduğum için bazı kısımları değiştirmem. değişiklik güzel ama insan farklı bir enerji veriyor. insanın odasıyla veya eviyle uğraşması günün sıkıntılarında kurtarabiliyor.

0

evet evet çok severim. sık sık yaparım odamı değiştirmeye çalışırım şeklini değiştirmeye çalışırım. değişiklik herzaman iyidir. bende bunu zaman zaman yapıyorum. ancak göz alıştığı için bir müddet sonra eski haline çeviriyorum yani bir süre farklı kalıyor daha sonra eski haline çeviriyorum veya daha farklı bir değişiklik yapmaya çalışıyorum sürekli aynı olduğu zaman birde devamlı oturduğum için rahatsız oluyorum yani bir değişiklik istiyorum bundan değiştirmek hoşuma gidiyor.

0

odamda genellikle değişiklik yapmayı aşırı bir şekilde sevmem. çünkü odamda sabit bir şeyin olmasını isterim sürekli. farklı şeyler oldu mu göz zevkimi bozuyor açıkçası. o yüzden ki benim odamda aşağı bir şirket değişiklik yapma. o yüzden odamda hiçbir şekilde aşırı bir şekilde değişiklik yapmam. daha çok sade ve insanın gözünü yormayan bir şeyler tercih ederim.

0

severim ama oda yine ne yaparsan yap eşyalar yine aynı yerinde kalıyor çünkü o da biraz küçük

0

odamı toplamamak mı? en sevmediğim nefret ettiğim birşey. ayrıca da odam dağınıkken eşyalarımı daha rahat bir şekilde bulabiliyorum.

0

seviyorum ama odam çok küçük yeni eşyaları kabul etmi eski eşyalarıda atmam

0

odamda değişiklik yapmayı pek sevmem. ama yeni eşya aldıysam o zaman düşünebilirim.

0

annem sayesinde buna alıştım sanırım her hafta evi baştan aşağıya değiştiriyorum mobilya takıntım vardı sürekli mobilya değiştiriyordum şimdi başıma buda eklendi artık evde değiştirmediğim yer kalmadı herhalde.

0

odamda değişiklik yapmayı her zaman sevmem belli zamanlarda severim

0

kendime ait olan odamda , genellikle yatağım , dolabım ve çalışma masamla ilgili yer değişikliği , çeşitli aksesuar değişikliği yapmayı severim . değişiklikler güzeldir , insana keyif , mutluluk ve farklılık getirdiğine inanıyorum .

0

yapısal olarak bir şeyden çok çabuk sıkıldığımı gördüm. yeni olan her şey her zaman dikkatimi çeker olmuştur.
demek istediğim odamın sürekli aynı görünmesi bir süre sonra ben de sıkıntıya sebep olacaktır.
bu sıkıntıyı gidermek için de odamı kafama göre dizayn edip, mobilyaların yerini değiştirip kendimi mutlu edebilirim.
yeni ve farklı olan bir odayı kim sevmez ki sonuçta :)

0

ara sıra değişilik iyidir. insana farklı bir enerji verir bende ara sıra yaparım.

0

hayır sevmem alışkanlıklarımdan kolay kolay vazgeçemiyorum. bir şeyi alıştığım yerde bulamazsam da sinirleniyorum. her şey yerli yerinde güzel. dağıt tekrar düzenle ona alış sonra tekrar değiştir çok fazla iş geliyor bana.

0

sadece odamda değil tüm evde değişiklikler yapmayı severim.
çok sıkılgan bir yapım var sürekli birşeylerin yerlerini değiştirirm.
eğer boyayarak değiştirebileceğim eşylar varsa onları boyarım.
daha 2 gün önce dış kapımızı boyadım :)))