0

sakız çiğnemek ağız temizliği ve sindirim için iyi bir şey olabilir ben de severim ama kimseyi rahatsız etmeden. özellikle patlata patlata, ses çıkarıp beni rahatsız edecek şekilde çiğnenmesini hiç doğru bulmuyorum. güzel bir davranış değil. kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok.

0

evet çok severim. özellikle en sevdiğim sakız tadı şekerli böyle miss gibi kokandır. ben küçükken hatta bir tane sakız vardı minik minik kare şeklinde rengarenk ve bir pakedin içindeydi minimi gibi bir ismi vardı off nasıl güzel bir tadı vardı onun nasıl harika kokardı hala hatırlıyorum hiç unutmam. bir de falımın damla sakızlısını çok seviyorum. içinde güzel yazılar oluyor onların. onun dışında yeşil naneli çilekli kavunlu neli varsa bütün tatlı sakızların hastasıyım.

0

hayır hoşlanmam çünkü sakız çok nadir çiğnerim ve karşındaki insanın da çiğneyince sinirlerim bozuluyor çünkü dışarıda o kadar kötü çiğneyen var ki bu yüzden dışarıda çiğnenmesi hiç haz etmem hele de bir toplum içinde bir de balon açmaz mı resmen sinir olurum bir de o sesi var ya insan resmen sinir oluyo. hiç sevmem hiç hoşlanmam.

0

ben sakız çiğnerim ama büyüklerin yanında değil genelde küçüklerin yanında çiğnerim. ya da tek olunca. sakız toplum içinde hoş değil ama özellikle kadınlarda hiç hoş durmuyor. erkeklerde hoş durmuyor.