0

facebook yiyecekler hep zarardır sadece hamburger demeyelim bunların hepsi zararlı zaten ve içinde bir sürü ya var gerçekten bunlar hani sadece ayçiçek yağı olsa yine iyi yağların en zehirlisi aklımıza gelebilecek her türlü doymuş yağ trans yağ domuz yağı daha yola bir arkadaşa yani bunu bu kadar iyi bilemeyiz yarın içinde bir sürü taraf siyah var solunum yollarına solunum yollarına bağırsak yollarına ve bağırsağın düzgün çalışmasına gerçekten kötü etkileri var yani hamburgerin de bu açıdan birçok zararı var insanlara geldi he çocuğunu götürüyor işte içinde köfte var işte vitamin alır falan diye düşünüyorlar ama köfte nasıl yapılır görsel gerçekten çocukların oraya götürmüşler çünkü o kötü zaten o iğrenç yağlarda kızartıldığını da köftenin hiçbir vitamini hiç bir faydası kalmıyor yani çocuğun köfte yitirmek istiyorsun evde yap hamburger gibi bir şey en azından içine koyduğunu bilirsin ve çocuğunun eğer rahat olur için ben böyle düşünüyorum açıkçası

0

reflü , kabızlık gibi hem sindirim hemde boşaltım sistemini kötü etkiler. bunun dışında içerisindeki katkı maddelerinden dolayı damar tıkanıklığına da sebep olur.

0

hamburger mide rahatsızlıklarına hiç iyi gelmez midenin düşmanıdır diyebilirim kızartma olduğu için yağlı olduğu için sağlığa zararlı bir yiyecektir.

0

fast food ve hazır yiyeceklerin hepsi zararlıdır. bir kere evde yapılmış olan bir şey olmadığı için zaten zararlıdır. içerisinde bir sürü katkı maddesi var çünkü. bu yüzden fazla kilo alımına sebep olur hatta obeziteye bile sebep olabilir. yüzde ve ciltte yaralara, sivilcelere ve aknelere sebep olabilir. şişkinlik yapar, metabolizmayı yavaşlatır, mide rahatsızlıklarına sebep olabilir. karın ağrısına ve bağırsak sorunlarına sebep olabilir.