0

tabikide ödev yapmak herhangi bir türk öğrenciye sorun hepsinin cevabı ödev olucaktır.türk öğrencciler sınavlardan bıktı ve bıktırıldı o kadar kötü bir sistem varki öğrenciler bir sınavdan çıkıp diğerine giriyor.bence sınavlar kaldırılmalı o gün işlenen konuyla ilgili ödev verilemli ödevi doğru yapan kişilere 5 yanlış yapan kişilere sıfır puan yazılsın dönem sonunda puanlar toplansın 40 in altında puanı olanlar o dersten geçemesin.

0

ben ödev sistemini çok doğru bulmuyorum açıkçası . çocuklara çok yüklendiğini düşünüyorum bu konuda. bence sadece okulda izlenenler gün icinde tekrar edilmiş olsa kafi . bu sebepten sınavı tercih ediyorum. enazindan çalışıp hazırlanıp bir sınava giriyorsunuz kafanızın içi boş oluyor .

0

öğrenci olmadığım için yine bu soruyu da yanıtlayamıyorum.

0

sınava girmeyi terchi ederim ödev çalışmak tek başına olunca çok sıkıcı oluyor

0

ödev yapmayı tabiki de sınavlar beni geriyor

0

ikisininde içeriğine bağlı ama sağlık dersi sınavıysa sınav

0

bende sinavlara olumlu bakmiyorum benim icinde tabiki daha cok odev yapmak daha dogru 've kolay geliyor.

0

üniversite okuyan birisi olarak tabi ki ödev yapmayı tercih ederim.ama ödeve görede değişir bu durum.çünkü üniversitede bazı hocalar çok saçma,uğraştırıcı,kafa karıştırıcı ödevler verebiliyorlar.şakin vize ve final sınavlarının stresini çektense ödev(proje)yapmak bana göre daha mantıklı kavram.çünkü o stres gerçekten insanın ömründen ömür alır.keşke hep ödev olsada sınava girmesek.ama yapıcak bir şey yok her şeyin bir kuralu ı var.bu eğitiminde kuralı sınavlar.insanların birbirleriyle yarışmasını isteyen sistemler diyebiliriz.

0

ödev yapmayı tercih ederim. sınav çok stresli ve heyecanlı oluyor ve yanlış yapma ihtimalimiz de çok oluyor ama ödev sakin bir ortamda oluyor.

0

sınavdan daha cok ödev yapmayı tercih ederim

0

tabikide odev yapmayi tercih ediyorum sinavda 0 almaktansa odev yapmak daha iyi

0

sınavda heyecan olduğu için biraz stresli oluyor o yüzden ödev yapmayı tercih ederim.

0

ödev yapmayı tercih ederim. daha fazla araştırma şansım olur hiç değilse. hem de daha fazla zamanımız olur. sınavda o kadar araştırma şansımız yok zaman da yok o yüzden ödev yapmayı tercih ederim.

0

ödev yapmayı daha çok severim genellikle sınava girmeyi sevmiyorum. ödev yapmak gerçekten benim için çok eğlenceli bir şey çünkü kendimi çok iyi bir şekilde ödevi hazırlamam lazım çok iyi bir şekilde ödevi yapmam lazım. o yüzden ödev yaparken gerçekten çok dikkatli bir şekilde yaparım hala daha öyleyim.hocalarım ödev verdiklerinden çok dikkatli bir şekilde yaparım hiçbir şekilde bir şeyi atlamam sürekli araştırırım.o yüzden ödev yapmayı daha çok seviyorum sınava girmeyi pek sevmiyorum çünkü sürekli çalışmak zorunda kalıyor insan. ben sürekli ders çalışmayı seven bir insan değilim tabii ki de ders çalışmayı severim ama sürekli gerçekten insanın çok yıpratıyor ders çalışmak o yüzden ödev yapmak bence en kolayı.

0

ödev yapmak daha iyi bir tercih olacaktır

1

sınava girmektense ödev yapmayı tercih ederim .

0

ödev yapmayi tercih ederim sinav günü cok stres oluyorum.

0

ödev yapmayı tercih ederim. hem ben ödev yaparken stres'e girmiyorum.

0

ödev yapmayı daha çok seviyorum, yazı yazmak benim için çok güzel birşey, kafamdaki kelimeleri bir kağıta dökmek daha iyi geliyor, yazdıkça yazasım geliyor. okul zamanında performans ödevleri alırken en kapsamlı konuları alırdım. araştırmayı çok severim, araştırıp o konuyla ilgili birşeyler yazmak ve bilmediğim bir konu olsa bile onu öğrenmiş olurum. okul zamanların 50-100 sayfa kadar yazdığımı çok iyi bilirim.

1

ödev yapmak tamam güzel de.. sınava girersek bilgimizi ölçmüş oluruz hem daha heyecanlı ve aktif olmak açısından benim tercihimdir..